Om os

Naturelle ApS er grundlagt på baggrund af to søstres kærlighed til naturlige og rene produkter. Vi elsker naturen og holder meget af de fantastiske gaver i form af ingredienser og planter som naturen har givet menneskeheden. I vores barndomshjem er vi blevet opdraget til at have respekt og kendskab til naturen. Vores far, som er høvding, delte  sin viden og visdom med os om naturen ved at undervise os i planter, urter,  blomster og deres egenskaber, og hvordan man anvender dem til at helbrede og  til at hele og pleje krop og hud.

 Vores produkter er lavet på baggrund af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter. Alle vores produkter er produceret uden plast, silikone, sulfater, petroleum, alkohol, kunstige dufte, farvestoffer og andre farlige ingredienser. Uanset om du vil fugte tør hud, fjerne akne eller bekæmpe fine linjer og rynker, så har vi det rette produkt til dig. Vi tilbyder også naturlige tilskud, der booster din energi og giver dig vitalitet.

Vores mission

Med Naturelle ApS ønsker vi at tilbyde miljøvenlige, kemikaliefrie, parfumefrie, 0% tilsætningsstoffer og bæredygtige produkter til vores kunder.

Vi ønsker også at dele vores kærlighed, viden og visdom omkring naturlige og autentiske produkter.

Vi er 100% sikre på, at verden vil blive et bedre sted, hvis vi alle køber lidt flere rene og naturlige produkter.

Vores vision

 Vores vision er hele tiden at dygtiggøre os inden for vores kald som er at tilbyde rene og naturlige produkter til vores kunder samt med at gøre en forskel i verden.

 Vi er positive, og vi er også overbeviste om, at samarbejdet med afrikanske kvinder vil løfte og udvikle deres lokalsamfund. Gang på gang har det nemlig vist sig, at man forandre hele families skæbne, hvis man løfter en kvinde over fattigdomsgrænsen.

 Vi tror på en verden, hvor mennesker har mulighed for at bruge deres ressourcer og kunnen til at skabe muligheder for dem selv, deres familier, deres samfund og verdenen. Vores vision er, at afrikanske kvinder får forbedret deres levevilkår gennem vores samarbejde.

 Vi støtter afrikanske kvinder i lokalsamfundet i Afrika

Together we empower African women 


En stor del af vores produkter bliver produceret af dygtige og ressourcestærke afrikanske kvinder fra kvindelige kooperativer i Afrika.

Produkterne er helt håndlavede med omhu og kærlighed af kvinder i lokalsamfund i Afrika. Kvinderne anvender lokale ingredienser og planter af høj kvalitet til at producere produkterne. De har en stor ekspertise inden for fremstilling af naturlige håndlavede produkter. 

Vi giver gode priser for varerne, så kvinderne kan leve af deres erhverv. Vores primære fokus er at styrke kvindernes selvstændighed i lokalsamfundet, for at hjælpe familier og deres børn med at få adgang til mad, uddannelse og sundhedspleje.

Vi tror på økonomisk frihed. Ved hvert køb du foretager på Naturelle.dk, giver du selvstændighed og økonomisk frihed til flere afrikanske kvinder.

 

  Vores filosofi

Mennesker kommer først 

Som et afrikansk ordsprog siger : “Hvis du ønsker at gå hurtigt, så gå alene. Men hvis du vil gå langt, så gå sammen med andre”.

Vores verdensanskuelse er inspireret af den afrikanske filosofi ubuntu, som kortfattet betyder  " Et menneske er et menneske i kraft af andre mennesker" Det betyder ikke: “Jeg tænker, altså er jeg,” men snarere: “Jeg hører til, jeg deltager, jeg deles med andre, altså er jeg.” (Definition af Desmond Tutu)

Man siger på en måde: “ Min værdighed som menneske er uløseligt forbundet med din”.

 Vi tror på en forretningsmodel som ikke handler udelukkende om at tjene penge til virksomhedens eksistens, men at  stræbe efter at  blive en forretning som giver muligheder (valgmuligheder) til folk, så de kan leve et værdifuldt liv.

Vi stræber efter at blive en forretning som gør en forskel i vores samfund og i verden.

 Vi ønsker at dele  vores passion og viden med dig , ved at tilbyde rene og naturlige produkter.

 Vores leverandører kommer først, da vi mener ved at samarbejde med dygtige og ressourcestærke afrikanske kvinder som  har ekspertiser i produktion af  naturlige og håndlavede produkter, giver vi kvinderne muligheder og respekt til at leve et værdifuldt liv, hvor de føler at de nytter og bidrager positivt til verden. Kvinderne kan forbedre deres egne tilværelser uden at være afhængige af velgørenhed i årevis. Da vi mener et fair samarbejde ofte fører, langt mere godt med sig end velgørenhedskroner.

 

Du er  altid velkommen til at ringe, maile eller skrive til os via vores Facebook-side, hvis du har spørgsmål angående produkter, ordrer eller blot ønsker at give os ros :-)

Vi stræber efter at give dig en absolut god service og god oplevelse.

 Vi ønsker dig en rigtig god handel på Naturelle.dk

 Naturelle ApS

Maglebjergvej 6

2800 Kongens Lyngby

 Tlf. +45 71 992 170

  E-mail : akwaba@naturelle.dk

CVR-nummer: 38999990

  Facebook: https://www.facebook.com/naturelleDK/