Universal kalabapulver - kalciumbentonit

Bedømmelse:
0%
89,00 kr
Lagerstatus: Udsolgt
SKU
calaba001

Kalabapulver er en særlig udgave af kalciumbentonit, som er spiselig. Kalabapulver indeholder en meget høj procent af kalk, hvilket gør, at den er meget sund for kroppen. Den har ligeledes evnen til at fange giftstoffer og kemikalier i kroppen, så de kan blive skyllet ud, så kroppen ikke absorberer dem. Den beskytter kroppen mod kemikalier og andre farlige stoffer. Indfødte i Afrika og Asien har kendt kalabapulver i tusindvis af år. Man anser kalabapulver som en naturlig kalk, der beskytter og healer kroppen. 

Nutidens forskere har opdaget de enestående og healende egenskaber kalabapulver indeholder. Den bliver primært kommercialiseret under navnet kalciumbentonit. 

I Afrika bliver kalabapulver hovedsageligt indtaget af kvinder og især af gravide kvinder. Man påstår, at kvinder som har indtaget

kalabapulver under graviditet føder sunde børn med stærke muskler. 

Men i dag bliver kalabapulver spist af mange voksne mennesker, da den er gavnlig for sundhed. Vores kalabapulver smager rigtig godt og duften er skøn. Alle vores kalabapulver bliver undersøgt i laboratorium før indpakning. 

Hvorfor er kalcium så vigtig for vores krop? 

Kalcium skaber sammen med magnesium og fosfor den faste substans i knoglerne og er ansvarlig for at give knoglerne deres styrke, samtidig med at de fungerer som en reserve for kalcium. Kalcium er desuden det vigtigt for nervesystemet, hvor den sørger for, at impulser kan sendes ud i kroppen. Mangel på Kalcium øger risikoen for knogleskørhed, men også for tør hud, skøre negle, tørt hår, muskelkramper, forhøjet blodtryk, hjerteflimmer, svimmelhed og meget mere. 

Den absorberer tungmetaller, toksiner, bakterier, svampe, frie radikaler fra kroppen. 

Anvendelse

Lav din egen kalabapulver drik 

Du kan drikke kalciumbentonitdrik dagligt for at tilføre kalk til kroppen samt for at afgifte dit system. Kalabapulver fanger giftstoffer og kemikalier i kroppen, så kroppen ikke absorberer dem. Vi anbefaler, at du drikker 30 ml. kalabapulver dagligt og efterhånden 60 ml. dagligt.

Blanding af kalk og vand 

  1. Bland 2 spsk. Kalabapulver + 250 ml. vand 
  2. Rør indtil kalabapulver er helt opløst 
  3. Du kan opbevare drikken i køleskabet. Den kan holde i 10 dage i køleskab. 
  4. Drik 30 ml. om dagen efter et par måneder 60 ml. dagligt. 

Drik masser af vand efter indtagelsen af kalabapulverdrik, således at den kan fordøjes ordentligt i dit system. Du kan også blande kalabapulveret i frugtsafter, juicer eller smoothies. 

OBS ! Kalaba er en særlig form af kalciumbentonit som er spiselig. Vær opmærksom på, at ikke alle former af kalciumbentonit som er egnet til indvortes. 

 

OBS! Tag ikke kalciumbentonit drik inden for 2 timer efter brug af receptpligtig medicin. Tag gerne en snak med din læge inden brug af et nyt kosttilskud.

 

 Indhold: 100g

 

 

 

 

 

Ingredienser : 

Kalciumbentonit (Universal kalabapulver)

Universal calabapulver - Calcium Bentonite

Ingredienser : 

Kalciumbentonit (Universal kalabapulver)

Universal calabapulver - Calcium Bentonite

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Universal kalabapulver - kalciumbentonit