Sort afrikansk sæbe til intimpleje

Bedømmelse:
0%
99,00 kr
Lagerstatus: På lager
SKU
24

Sort sæbe til intimpleje

 Afrikansk sort intimsæbe er blevet anvendt af afrikanske kvinder til intimhygiejne i flere århundreder.  Denne sæbe er skønhedshemmeligheden for mange afrikanske kvinder. Sæben er fantastisk til at pleje intimmiljøet og fjerner dårlig lugt. Den er baseret på afrikanske urter, som er kendt for at pleje intimmiljøet. Det er meget vigtigt at pleje den sarte hud og at have en afbalanceret og sund intimhygiejne. Denne sæbe beskytter intimmiljøet og holder skedeåbningen stram og ren. Sæben er håndlavet og er fuldstændig uden farver eller duftstoffer. Den indeholder gode planteolier såsom kokosolie, sheasmør og kakaosmør der plejer og beskytter. Ved anvendelse af sæben vil intimmiljøet have en skøn og naturlig duft.

 Anvendelse

 Du skal fugte sæben med vand, skumme den op og massere den grundigt ind i intimmiljøet. Vask sæben af med lunkent vand.

Du kan bruge sæben hver dag. Afrikanske kvinder anvender sæben både  som intimsæbe og til intimbarbering. Sæben bliver blandt kvinderne kaldt “hemmeligheden”. Det er simpelthen kvindernes skønhedshemmelighed.

Opbevaring

Sæben skal opbevares tørt. Der må ikke komme vand i opbevaringsbøtten som sæben kommer i. Sørg for at fjerne vand fra bøtten, hvis der skulle komme vand i efter anvendelse.

Vi sælger den originale afrikanske sorte sæbe. Vores sorte sæber er produceret på basis af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter.

Indhold: 1 stk. sæbe

50g

Ingredienser: 

Aqua ( vand), naturligt kaliumkarbonat ( fremstillet af kokosskal ), Butyrospermum Parkii ( sheasmør), Theobroma Cacao Seed Butter ( kakaosmør),  Cocos Nucifera ( kokosolie), Azadirachta Indica ( neemolie), Azadirachta Indica ( neemblad) Aleo Vera ( aleo vera), Kaolin ( Hvidt ler ), Citrus Limon ( citron), Manioc ( cassavablad) honning, tchaoblad og afrikanske urter

 
 

 

Sort sæbe til intimpleje

Afrikansk sort sæbe til intimpleje er vores nyeste produkt inden for sorte sæber. Vi arbejder omhyggeligt på at finde absolut autentiske skønhedsprodukter til personlig pleje. Denne sæbe er skønhedshemmeligheden for mange afrikanske kvinder.

Det er meget vigtigt at pleje den sarte hud og at have en afbalanceret og sund intimhygiejne. Denne sæbe beskytter intimmiljøet og holder skedeåbningen stram og ren. Sæben er håndlavet og er fuldstændig uden konserveringsmidler, farver eller duftstoffer.

Ingredienser: Aqua ( vand) , butyrospermum parkii ( sheasmør), theobroma Cacao Seed Butter ( kakaosmør)  Cocos nucifera ( kokosolie)  Elaeis guineensis ( palmeolie), (palmekerneolie) og  Palmeolie.  Læs mere om ingredienserne i afrikansk sort sæbe

Anvendelse: Du skal fugte sæben med vand, skumme den op og massere den grundigt ind i intimmiljøet. Vask sæben af med lunkent vand.

Du kan bruge sæben hver dag. Afrikanske kvinder anvender sæben både  som intimsæbe og til intimbarbering. Sæben bliver blandt kvinderne kaldt “hemmeligheden”. Det er simpelthen kvindernes skønhedshemmelighed.

Opbevaring: Sæben skal opbevares tørt. Der må ikke komme vand i opbevaringsbøtten som sæben kommer i. Sørg for at fjerne vand fra bøtten, hvis der skulle komme vand i efter anvendelse.

Indold: 3 stk. sæber

Ingredienser: 

Aqua ( vand), naturligt kaliumkarbonat ( fremstillet af kokosskal ), Butyrospermum Parkii ( sheasmør), Theobroma Cacao Seed Butter ( kakaosmør),  Cocos Nucifera ( kokosolie), Azadirachta Indica ( neemolie), Azadirachta Indica ( neemblad) Aleo Vera ( aleo vera), Kaolin ( Hvidt ler ), Citrus Limon ( citron), Manioc ( cassavablad) honning, tchaoblad og afrikanske urter

 
 

 

 

Beskrivelse af ingredienserne sæben indeholder:

Neemolie

Koldpresset neemolie er udvundet af frøene fra neemtræet. Træet er en del af mahognifamilien. Neemolie har en gulligbrun farve og har en meget markant jordagtig lugt. Den er god til at blive blandet med geraniumolie, cedertræolie og sandeltræolie for at dulme den markante lugt som den oprindeligt indeholder..

Neemolie anses for at være en værdifuld olie rundt omkring i verden, da den har evner til at helbrede mange sygdomme og gener. Den har været anvendt i indisk og afrikansk naturmedicin i tusindvis af år.

Neemolie er meget rig på omega 6 og 9 fedtsyrer. Som skønhedsplejeolie er den effektiv til at fjerne pigmenter og aldertegnspletter. Den plejer og beskytter huden og bekæmper aldring. Den er antiviral, antibakteriel og forhindrer infektion.

Sheasmør

Sheasmør er et must-have i et hvert hjem. Sheasmør gør huden lækker og blød. Den er velegnet til alle hudtyper og alle aldre. Sheasmør er en 100% ren og naturlig vitamin A & E salve. Sheasmør er kendt for at være et absolut fremragende produkt med enestående helende egenskaber for huden. Vores sheasmør er håndlavede og indeholder ingen konserveringsmidler eller andre former for tilsætning. Det plejer huden og gør hænderne bløde. Hvis du gennem mange år har prøvet mange håndcremer, som ikke dækker dine behov, bør du prøve vores sheasmør. Brug ikke for meget, for at undgå at dine hænder bliver fedtede. Sheasmør er en fantastisk gave til menneskeheden. Mange steder i Afrika bliver sheasmør anvendt som badeolie til babyer eller til voksne med meget tør hud. Sheasmør bliver også brugt til at pleje og massere nyfødte babyers sarte hud.

 Kvinder bruger sheasmør til at forebygge og behandle strækmærker under og efter graviditet. Efter graviditeten bruger man sheasmør til at massere brysterne ind hver eneste aften, fordi man mener at sheasmør giver styrke til brysterne, så de ikke hænger for hurtigt. Sheasmør bruges også som intimsalve. Den opbygger en beskyttende hinde, som modvirker udtørring.

Kakaosmør

Kakaotræet er et tropisk stedsegrønt træ, der bliver 5–12 meter højt. Blomsten sidder direkte på stammen, og fra den udvikles op til 25 cm lange og agurkelignende gulbrune frugter. Inde i frugterne findes 20-40 kakaobønner. Der er 45% fedtstof i bønnerne. Kakaosmør  fremstilles ved udpresning af den opvarmede kakaomasse. Smørret er gulligt-hvidt og har en behagelig lugt. Kakaosmørret indeholder ingen flerumættede fedtsyrer og har derfor en ret god holdbarhed. Kakaosmør er nærende og beskyttende for huden. Som alle andre fedtstoffer med mange mættede fedtsyrer er det især godt til tør hud.

Kakaopulver

Kakaopulver blødgør og gør huden fast. Den har en høj antioxidante og antiinflammatorisk som blokerer skadelige frie radikaler i kroppen. Kakaopulver har en god mængde af vitamin C og magnesium, som hjælper med at beskytte huden og holde den sund. Kakaopulver hjælper med at øge og beskytte blodtilførslen til huden, holder huden sund og glødende. Den hjælper med at forbedre hudens teint. Det giver også fugt til huden, da kakao indeholder et råt enzym, som reparerer cellen og dens foryngelse.

Kokosolie

 Kokosolie udvindes af nødder fra kokospalmen. Olien er et fast fedtstof, der først bliver flydende ved 25 –28 graders temperatur. Kokosolie er rig på laurinsyre og er kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende evner. Den indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter som giver den mange forskellige anvendelsesmuligheder.

 Kokosolie er ikke bare kokosolie

 Kvaliteten af kokosolie er forskellig i forhold til produktionsprocessen. Håndlavet kokosolie indeholder betydelig flere vitaminer og næringsstoffer end kokosolie, som er blevet meget raffineret i fabrikker. Duften og farven er også anderledes. Håndlavede kokosolie har råhvid farve og dufter intens af kokos. Duften er virkelig skøn. Vores kokosolie er blød i konsistensen. Den er håndlavet med masser af kærlighed og omhu. Vi kan altid garantere en høj kvalitet af kokosolie. Kokosolie er en skøn ansigtsolie og beskytter din ansigtshud. Du får en naturlig glød ved anvendelse af kokosolie.

 Aloe Vera

Aloe er en flerårig urt, der oprindeligt stammer fra Sudan i Afrika. I dag dyrkes den rundt omkring i hele verden.  Den er et tropisk sukkulent, hvilket vil sige, at den har tykke, vandholdige og saftfulde blade. En sukkulent behøver ikke særlig meget vand og kan derfor tåle udtørring. Af den grund er den således modstandsdygtig overfor tørke. Aloe har i mange århundreder været kendt for sine helende egenskaber, derfor bruger man den både indvortes og udvortes. Aloe bruges i kosmetik og i lægemidler.Den er en af de mest populære ingredienser i kosmetik og findes derfor i rigtig mange hud- og hårplejeprodukter såsom creme, lotion, toner, sæber, shampoo og balsam.

Kaolin

Hvidt kaolin ler er en fantastisk ingrediens til ansigtspleje. Det er det mest milde af al mineral ler, og derfor er den især egnet til følsom og sart hud. Kaolin ler er rig på silicium og aluminium silicat. Det behandler og heler huden, og er effektivt mod aldring og forebygger rynker

 

 

Afrikansk sæbe
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sort afrikansk sæbe til intimpleje