Chebeprodukter

Chebeprodukter

Chebe er en blanding af specielle afrikanske urter, som kvinder fra det afrikanske land Tchad har anvendt i generationer for at opnå langt, blødt og lækkert hår. Det er et mirakel produkt. 

Chebe fugter og giver næring til håret. Den tilfører håret de nødvendige vitaminer, så det kan få ro til at vokse hurtigt, stærkt og blive fyldigt. Den fjerner hårskæl og betændelser fra hårbunden. 

Uanset om du har glat, tyndt, krøllet, tætte krøllet og afrohår kan du få gavn af Chebeprodukter. Chebeprodukter passer perfekt til personer med krøllet, tætte krøllet og afrohår, der ønsker at få deres hår til at blive langt.  Disse hårtyper ser fantastisk ud i alle længder, men hvis man ønsker at få længere hår med sit krøllet, tætte krøllet eller afrohår, er der nogle faktorer, der gør at det bliver lidt vanskeligere end glat hår.  Krøllet, tætte krøllet og afrohår bliver hurtigt tør og har nemt ved at filtre og  knække. Disse hårtyper har brug for masser vitaminer og næring for at se sundt ud. 

Hvis du er bekymret omkring hårtab anbefaler vi dig vores chebeprodukter. Produkterne passer til både mænd og kvinder. Alle vores produkter er unisexprodukter.

Ved at bruge vores chebeprodukter vil du opnå blødt, langt  og lækkert hår med sikkerhed. Da i flere århundreder tchadiske kvinder har formået at pleje deres hår med chebe og opnår altid en stor tilfredshed med deres hår

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden