Persondatapolitik på Naturelle.dk

Du kan i det følgende læse om, hvordan vi behandler oplysninger om dig:

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@naturelle.dk hvis du har spørgsmål angående vores behandling af personoplysninger.

Brug af vores webshop www.naturelle.dk

Når du besøger vores webshop  registreres dit besøg, herunder oplysninger om din IP-adresse, din browsertype, dit besøgstidspunkt, hvilke sider du har været inde på etc. Vi bruger oplysningerne til løbende at forbedre funktionaliteten og brugeroplevelsen på vores hjemmeside.

P-adresser kan betragtes som personhenførbare, da det er muligt at søge information frem om en bruger via deres IP. Det gør vi ikke, vi tracker kun anonyme brugere.

 Når du handler på vores webshop angiver du  Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger samt evt. firmanavn/institution, EAN-nummer og leveringsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login . Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.naturelle.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.


Nyhedsbreve – Tilbud, nyheder og inspiration, gode råde & tips og skønheds opskrifter

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi dit navn og din e-mailadresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til at sende dig nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev igen. Enten ved at benytte afmeld linket i nyhedsbrevet eller ved at henvende dig til os via kontaktoplysningerne nedenfor. Når du afmelder dig vores nyhedsbrev slettes dit navn og din e-mailadresse i vores system.

Rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.  Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.


 Dine rettigheder:

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

  • I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

  • Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset

  • fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk


Kontaktoplysninger

I det omfang du har spørgsmål til ovenstående eller dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen, har du altid mulighed for at kontakte os på info@naturelle.dk og T:  71 992 170


Klageadgang

Datatilsynet er den myndighed, der i sidste ende kan vurdere, om dine persondata behandles lovligt - fx som led i en klagesag. Datatilsynets kontaktoplysninger er:

Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, T 33 19 32 00, dt@datatilsynet.dk. Se også www.datatilsynet.dk/kontakt





TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

  • Naturelle.dk ApS
  • Listedvej 38
  • 2770 Kastrup
  • Tlf. +45 71 992 170
  • info@naturelle.dk
  • CVR-nummer: 38999990