Økologisk sheasmør - Raw virgin shea butter

Økologisk sheasmør - Raw virgin shea butter Zoom

Ingredienser: Butyrospermum parkii ( sheasmør)


Økologisk sheasmør - Raw virgin shea butter

Lagerstatus: På lager

129,00 kr
Del

Sheasmør - Naturens gave til menneskeheden


Sheasmør er et must-have i et hvert hjem. Sheasmør gør huden lækker og blød. Den er velegnet til alle hudtyper og alle aldre. Sheasmør er en 100% ren og naturlig vitamin A & E salve. Sheasmør er kendt for at være et absolut fremragende produkt med enestående helende egenskaber for huden. Vores sheasmør er håndlavede og indeholder ingen konserveringsmidler eller andre former for tilsætning. Det plejer huden og gør hænderne bløde. Hvis du gennem mange år har prøvet mange håndcremer, som ikke dækker dine behov, bør du prøve vores sheasmør. Brug ikke for meget, for at undgå at dine hænder bliver fedtede. Sheasmør er en fantastisk gave til menneskeheden. Mange steder i Afrika bliver sheasmør anvendt som badeolie til babyer eller til voksne med meget tør hud. Sheasmør bliver også brugt til at pleje og massere nyfødte babyers sarte hud.


 Kvinder bruger sheasmør til at forebygge og behandle strækmærker under og efter graviditet. Efter graviditeten bruger man sheasmør til at massere brysterne ind hver eneste aften, fordi man mener at sheasmør giver styrke til brysterne, så de ikke hænger for hurtigt. Sheasmør bruges også som intimsalve. Den opbygger en beskyttende hinde, som modvirker udtørring.


  Hvor stammer sheasmør fra?


Sheasmør stammer fra sheatræet, der vokser vildt på savannen i flere vest- og central afrikanske lande. Frugterne er 3-5 cm lange, og består af frugtkød og kerne. Sheasmør bliver presset fra frugtens kerne. De afrikanske folk har i flere århundreder anvendt kernerne og fedtsstoffet til mad, medicin og hudmidler.


Anvendelse af  sheasmør / shea butter?


Sheasmør kan bruges til flere forskellige formål. Forsøg med sheasmør har givet gode resultater ved tør hud, solskader og eksem, især psoriasis. Sheasmør kan yderligere anvendes tit at forebygge og hele følgende ting:


Strækmærker, forebyggelse under graviditet, hududslæt, insektstik, appelsinhud, leverpletter, hårskæl, tørre og sprukne hæle,hårtab, små hudsår, hudrevner, hudbetændelse, forkølelsessår, muskeludmattelse, tørre hænder,tørre læber Og kan desuden bruges til:


- At fremme sund hud
- kruset og krøllet hår
- Før og efter en hård træning
-  Massage


-  Intimsalve


- Masserer dine bryster ind med sheasmør for at forøge størrelsen af brysterne


- Masserer dine bryster ind med sheasmør for at undgå, at de hænger for hurtigt


- Du kan bruge sheasmør som babysalve. De fede cremer og salver anbefales til babypleje. Da de  er rige på nærende, beroligende og beskyttende fedsstoffer, som vitaminerne A & E. Salver er federe end cremer, men også mere beskyttende og blødgørende.


 Hvem kan bruge Sheasmør? 


Alle. Sheasmør er et naturligt produkt, som heler, plejer og forebygger rigtig mange ting. Derfor bør enhver husstand have en bøtte sheasmør stående til daglig brug. Vores sheasmør har en dejlig naturlig duft, som minder om kakaosmør.   114 gram

Ingredienser: Butyrospermum parkii ( sheasmør)


Produktets anmeldelse
  1. Good Review by Diana
   Quality

   I love ❤️ this product.
   Thank you (Indsendt den 16/05/2017)

  2. En god olie til huden Review by Maria Hansen

   Sheasmør plejer min hud og giver den glød. Jeg er fuldstændig færdig med at anvende mange penge på hudplejeprodukter fulde af giftige kemikalier

   Et super godt produkt kan varmt anbefales :) (Indsendt den 26/05/2016)

  3. sheasmør Review by Jette

   Jeres sheasmør har gjort underværker for mit lange, tørre og krusede hår. Det er blevet glat og let at rede igennem, virkelig skøn effekt.
   (Indsendt den 25/03/2016)

  4. Super produkt Review by Lene

   Hej Naturelle.dk

   Tak for jeres dejlig produkt. Jeg er rigtig glad for jeres sheasmør. (Indsendt den 21/01/2016)


CMS tab

TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

 • Naturelle.dk ApS
 • Ved klædebo 14
 • 2970 Hørsholm
 • Tel. +45 71 992 170
 • E: info@naturelle.dk
 • CVR number: 38999990