Økologisk moringapulver 60 g

Bedømmelse:
0%
89,00 kr
Lagerstatus: På lager
SKU
00234

Moringa - en super-plante med utallige egenskaber

 Moringa (moringa oleifera) er kendt for sine helbredende egenskaber og er blevet anvendt i tusindvis af år i Afrika og i Asien. Moringa blev anvendt i ayurvedisk medicin i over 4000 år. Ayurveda er en traditionel lægekunst, som udøves i Indien og på Sri Lanka. Kendskabet til den enestående plante er for nyligt blevet udbredt i den vestlige verden. Der er flere undersøgelser, der har påvist den positive effekt, som moringa bidrager med til personlig sundhed og velbefindende.

 Moringa indeholder ufatteligt mange næringsstoffer, der gavner hud, ansigt og hår. Den er en af de absolut bedste urtekosttilskud, der findes på jorden. Moringa smager godt og er ikke bitter overhovedet. Moringa er en fremragende kilde til protein, vitamin A, vitamin C og 

mange af de livsnødvendige mineraler, som har kroppen har behov for som f.eks. kalium og kalcium.

Moringa plejer og giver næring til din hud. Den fremhæver hudens naturlige tone og får din hud til at se flot ud. Den giver fugt og blødhed til huden og modvirker udtørring og fine tørhedslinjer. Moringa beskytter din hud mod bakterier, vira, vorter og forskellige former for infektioner.

Moringa har en meget høj procent af vitaminer i forhold til mange af de produkter, vi anser for at være meget vitaminrige.

 

 

 Moringa indeholder:

To gange mængden af protein i yoghurt.

Fire gange mængden af vitamin A i gulerødder.

Tre gange mængden af kalium i bananer.

Fire gange mængden af kalcium i mælk.

Syv gange mængden af vitamin C i appelsiner.

Anvendelse:

 Du kan komme Moringa i madretter, smoothies og te. Du kan også bare drysse den på havregryn, havregrød eller yoghurt. Alle kan have gavn af moringa. I Afrika kommer man moringa i spædbørns grød. Moringa kan anvendes i næsten alle drikkelige og spiselige retter. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

 

 

Ingrediens: Oleifera ( Økologiske Moringablade) 

 

Ingrediens: Oleifera ( Økologiske Moringablade) 

 

Går godt sammen med

Brug moringapulver til at passe på dit helbred og din skønhed

Moringapulver er lavet af bladene fra oleiferabusken. Moringabusken producerer nogle fine trekantede blade. Bladene bliver transformeret til pulver, så man har den fine, mørkegrønne moringapulver. Moringapulver kan anvendes til alt fra madlavning til skønhedsmaske. Moringa har været kendt i Afrika i flere århundreder. I Afrika bruger man moringa til at helbrede sygdomme med. Den bliver også brugt til at komme i madretter og drikkevarer.

Forskning bekræfter moringas enestående egenskaber. Moringa er en af de bedste superfoods, der findes på jorden. Den indeholder proteiner, vitaminer, mineraler, antioxidanter og har gode fedtstoffer, der gavner vores helbred. Blandt de mange vitaminer, moringa indeholder, er der de essentielle vitaminer som A, B1, B2, B3, B6 og C.

Samtidig indeholder moringa mineralerne zink, calcium, jern, magnesium og fosfor. Moringa er rig på antioxidanterne kaempferol, caffeoylquinasyre, zeatin, quercetin, rutin, chlorogensyre og beta-sitosterol. Disse fantastiske antioxidanter man har fundet i moringa gør den til den absolut bedste superfood der findes.

 Fordele

 Moringa plejer hud og hår. Du vil få lækker hud og hår ved anvendelse af moringa. Man mener, at moringa kan helbrede følgende sygdomme: ødem, astma, forhøjet blodtryk og diabetes. Den lindrer maveforstyrrelser, hjælper på fordøjelsen og beskytter leveren. Den heler sår, fjerner bumser, akne og andre hudsygdomme. Moringa glatter rynker ud og giver masser af fugt til din hud i ansigtet.

 Hvordan bruger jeg moringa?

Moringa er supernemt at bruge. Den er i pulver og har en naturlig behagelig duft. Moringa er overhovedet ikke bitter. Du kan sagtens drysse en teskefuld på din yoghurt, havregryn og havregrød. Det er en god måde at starte dagen på. Du kan også komme den i din smoothie, juice eller saft. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Moringa kan bruges til at komme i alle madretter og drikkevarer. Forleden lavede jeg en lækker pastaret, hvor jeg kom to teskefulde moringa i. Jeg kommer også moringa i mine wokretter og smoothies.

På mit spisebord finder du salt, peber og moringa, da jeg drysser moringa på mad. En gang om ugen bruger jeg moringa som ansigtsmaske, da den giver mig den nødvendige fugt, min ansigtshud har brug for. For at lave din egen hjemmelavede

ansigtsmaske med moringa, skal du blot blande 1-2 teskefuld moring med vand eller rosenvand. Brug moringa for at passe på dit helbred og skønhed. Du fortjener det bedste fra naturen...

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Økologisk moringapulver 60 g