Marulaolie - økologisk 50 ml

Bedømmelse:
0%
189,00 kr
Lagerstatus: På lager
SKU
Marulaolie - økologisk 50 ml

Hvis du kæmper med tør hud er marulaolie den perfekte olie til at blødgøre din hud

Marulaolie er en rigtig god ansigtsolie. Den giver næring til ansigtshuden og bekæmper aldring. Mange mennesker elsker at bruge marulaolie som ansigtsolie, da olien er meget absorberende.

Det er en ikke-fedtende olie, som absorberes hurtigt og nemt ind i huden uden at efterlade en fedtet følelse efter brug. Desuden indeholder olien mange antioxidanter C-vitamin og E-vitamin. Den er også rig på gode fedtsyrer, der ligner de fedtsyrer der findes oprindeligt i det ydre lag på huden.

 Blødgør tør hud

 Hvis du kæmper med tør hud er marulaolie den perfekte olie til at blødgøre din hud. Olien har evne til at gøre tør hud blød og smidig. Marulaolie er en af de bedste naturlige fugtighedsolier der findes på marked. Da den indeholder favorable fedtsyrer såsom oliesyre, palmitinsyre, linolsyre og stearinsyre. Den er fremragende til at reducere rødmen og samtidig hydratiserede tør og irriteret hud. Derudover indeholder  marulaolie gode fedtsyrer som omega-6 og omega-3-fedtsyrer. Disse to fedtsyrer er afgørende for hudens funktionalitet, smidighed og glans.

 

Anvendelse: 

Du kan tilføje et par dråber til fugtighedscreme eller ansigtsmasker for at holde din ansigtshud fugtigt og glansfuld.

 Marulaolie kan også bruges som ansigtsolie som kan påføres om dagen således om natten.

Udover ansigt kan du også bruge marulaolie til at pleje nakken, brystet, hænderne eller et andet sted, du kæmper med tørhed.

Sclerocraya birrea ( marulaolie)

Sclerocraya birrea ( marulaolie)

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Marulaolie - økologisk 50 ml