Hybenkerneolie - Økologisk 50ml

Bedømmelse:
0%
179,00 kr
Lagerstatus: På lager
SKU
hyb98

Hybenkerneolie stammer fra frøene fra roserne Rosa Canina . Olien bliver koldpresset fra rosenbuskfrøene. Den er fuld af vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer der plejer huden, fjerner mørke pletter, giver fugt til tør hud samt hjælper med at reducere ar og rynker.

Hybenkerneolie er en af de olier, som de kendte fra Hollywood anvender til ansigtspleje udover kokosolie. Hybenkerneolie gør ansigtshuden blød og pletfri . Hybenkerneolie blev anvendt af gamle egyptere, mayaer og indianere pga. dens helbredende egenskaber. Ved anvendelse af den rene, koldpressede hybenkerneolie til ansigts-og kropspleje beskytter den huden og tilfører den masser af næring, da den indeholder vitaminerne A og C.

En fantastisk olie, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler. Hybenkerneolie anses for at være en antirynkeolie, fordi olien trænger dybt ind i huden, imens vitaminerne A og C stimulerer kollagenproduktionen. Den udglatter de eksisterende rynker og bekæmper nye rynker. De essentielle fedtsyrer, som hybenkerneolie indeholder, gør at den hjælper mod eksem, akne og reducerer ardannelse. Hybenkerneolie er en god ansigtsolie, der  tilfører huden mange gavnlige næringsstoffer, der kan genoprette små skavanker og hjælpe med at optimere din huds elasticitet.

Hybenkerneolie er effektivt som anti-aging produkt

 Hybenkerneolie  bliver anset for at være en anti-aging olie, da den indeholder store mængder af antioxidanter og den trænger ind i hudens dybere lag for at give masser af fugt og næring til huden.

C og A vitaminer har som funktion at stimulere kollagenproduktionen. Da A vitamin har små molekyler, trænger den dybere ind i huden for at tilføre fugt, hvilket reducerer rynker og fine linjer.

Du kan gå naturens gang ved at bruge hybenkerneolie til at reducere dine rynker, reparere hudens overflade og genoprette elasticiteten. Især hvis du ønsker at undgå kemikalier og Botox, så er hybenkerneolie perfekt til at opnå gode resultater i forhold til reducering af rynker.

Hybenkerneolie reducerer pigmentpletter og leverpletter

Pigmentforandringer og leverpletter kæmper mange mennesker med rundt omkring i verden. Disse pletter opstår, når cellerne som beskytter huden mod påvirkning udefra, producerer for meget  pigment.

Nogle af de faktorer der fører til alderspletter er for meget stress i hverdagen og sol. For meget sol uden beskyttelse i form af solcreme kan reducere hudens kollagendannelse.

Hormoner er også en årsag, da mange kvinder får alderspetter i forbindelse med graviditeten.  Du kan  reducere pigmenter og leverpletter ved brug af hybenkerneolie, da den indeholder mange aktive antioxidanter. Den C vitamin som olien indeholder hjælper med at genopbygge hudens kollagen.

 Ingredienser

Rosa caninaHybenkerneolie  )

d

 Ingredienser

Rosa caninaHybenkerneolie  )

Går godt sammen med

d

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hybenkerneolie - Økologisk 50ml