Kokosolie

Kokosolie Zoom

Beskrivelse af ingredienser:


Cocos nucifera ( kokosolie)

Kokosolie

Lagerstatus: På lager

129,00 kr
Del

Kokosolie udvindes af nødder fra kokospalmen. Olien er et fast fedtstof, der først bliver flydende ved 25 –28 graders temperatur.


Kokosolie er rig på laurinsyre og er kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende evner. Den indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter som giver den mange forskellige anvendelsesmuligheder.


Kokosolie er ikke bare kokosolie


Kvaliteten af kokosolie er forskellig i forhold til produktionsprocessen. Håndlavet kokosolie indeholder betydelig flere vitaminer og næringsstoffer end kokosolie, som er blevet meget raffineret i fabrikker. Duften og farven er også anderledes. Håndlavede kokosolie har råhvid farve og dufter intens af kokos. Duften er virkelig skøn. Vores kokosolie er blød i konsistensen. Den er håndlavet med masser af kærlighed og omhu. Vi kan altid garantere en høj kvalitet af kokosolie. Kokosolie er en skøn ansigtsolie og beskytter din ansigtshud. Du får en naturlig glød ved anvendelse af kokosolie.


Bekæmper tørre hænder


Kokosolie anvendes til at bekæmpe tørre hænder. Den har naturligt fugtgivende egenskaber, som med fordel kan bruges på hænder og hud.


Fjerner effektivt mascara


Kokosolie fjerner din mascara hurtigt og effektivt. Påfør lidt kokosolie på en vatrondel og rens dit ansigt, som du plejer. Kokosolie fjerner din mascara og giver desuden også fugt til dine øjne.


Fjerner din makeup og renser dit ansigt med kokosolie


Du kan både fjerne din makeup og rense dit ansigt med kokosolie. Olien er både antibakteriel og giver dit ansigt masser af fugt. Smør kokosolie på ansigt, hals og nakke med små cirkulære bevægelser og vask herefter kokosolien af. Påfør derefter toner, dagcreme eller natcreme.Beskrivelse af ingredienser:


Cocos nucifera ( kokosolie)

Produktets anmeldelse

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Kokosolie

  Giv produktet karakterer *

    1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  Quality

CMS tab

TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

 • Naturelle.dk ApS
 • Ved klædebo 14
 • 2970 Hørsholm
 • Tel. +45 71 992 170
 • E: info@naturelle.dk
 • CVR number: 38999990