Kalabasten - marble chalk

Bedømmelse:
0%
42,99 kr
Lagerstatus: Udsolgt
SKU
10

 

Kalabasten er en speciel form for kaolin ler, som er spiselig. Den findes i mange varianter. Kalabasten indeholder en meget høj procent af kalk, hvilket gør, at den er meget sund for kroppen. Kalabasten har også evnen til at fange giftstoffer og kemikalier i kroppen, så de kan blive skyllet ud, så kroppen ikke absorberer dem. Den absorberer tungmetaller, toksiner, bakterier, svampe, frie radikaler fra kroppen. Den beskytter kroppen mod kemikalier og andre farlige stoffer. Indfødte folkeslag over hele verden har kendt Kalabasten i tusindvis af år. Man anser kalabasten som en naturlig kalk, der beskytter og heler kroppen.

Nutidens forskere har også opdaget de enestående og helende egenskaber kalabasten indeholder. 

I Afrika bliver Kalabasten hovedsageligt indtaget af kvinder og især af gravide kvinder. Man påstår, at kvinder som har indtaget Kalabasten under deres graviditet føder sunde børn med stærke muskler.

 Men i dag bliver Kalabasten spist af mange mennesker, da den er gavnlig for alle. Den kan også købes i pulver .

Vi tilbyder to slags Kalabasten. Den ene er i grå farve og den anden i grå med et skær af rød farve. Vores kalabasten smager rigtig godt og duften er også skønt. Alle vores kalabasten bliver undersøgt i laboratorium før indpakning.

 Hvorfor er kalaba ( kalciumbentonit) så vigtig for vores krop?

Kalcium skaber sammen med magnesium og fosfor den faste substans i knoglerne og er ansvarlig for at give knoglerne deres styrke, samtidig med at de fungerer som en reserve for kalcium. Kalcium er desuden også vigtigt for nervesystemet, hvor den sørger for, at impulser kan sendes ud i kroppen. Mangel på kalcium øger risikoen for knogleskørhed, men også for tør hud, skøre negle, tørt hår, muskelkramper, forhøjet blodtryk, hjerteflimmer, svimmelhed og meget mere.

Anvendelse:

Kalabasten er spiselig kaolinler, som kan spises af alle. Denne variant er i sten, men vi tilbyder også kalaba i pulver .

Vi anbefaler, at du spiser 30 g.  kalabasten /kalcium bentonite-ler dagligt og efterhånden  60 g. dagligt

 OBS! Spis ikke kalabasten/ kalciumbentonite  inden for 2 timer efter brug af receptpligtig medicin. Tag gerne en snak med din læge inden brug af et nyt kosttilskud.

Den kan bruges både indvortes og udvortes.

 

Indhold: 114g

 

 

Ingredienser : 

Kalciumbentonit (  kalabasten )

 

 

d

Ingredienser : 

Kalciumbentonit (  kalabasten )

 

 

d

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kalabasten - marble chalk