Universal calabapulver - Calcium Bentonite

Universal calabapulver - Calcium Bentonite Zoom

Ingredienser : Calcium Bentonite (  Universal Calabapulver)

Universal calabapulver - Calcium Bentonite

Lagerstatus: På lager

89,00 kr
Del

Kalaba er en variant af kaolin ler, som bliver kaldt Calcium Bentonite. I modsætning til mange andre mineralske lertyper, er den spiselig. Den har en meget høj procent af kalk, hvilket gør den i stand til at beskytte kroppen og styrke muskler. For lavt calciumniveau i blodet øger risikoen for for hurtige sammentrækninger af de nederste hjertekamre. Den kan bruges både indvortes og udvortes.


Du kan også anvende Kalabapulveret til at komme i drikkevarer eller lave din egen Kalabadrik. Den kan også bruges til ansigtsmaske. Som en maske, minimerer den fine linjer, rynker og  fjerner akne. Den gør din ansigtshud blødt og smidigt, og du får en dejlig sund, glød i ansigtet.


 Hvorfor er calcium så vigtig for vores krop?


Calcium skaber sammen med magnesium og fosfor den faste substans i knoglerne og er ansvarlig for at give knoglerne deres styrke, samtidig med at de fungerer som en reserve for calcium. Calcium er desuden også vigtigt for nervesystemet, hvor den sørger for, at impulser kan sendes ud i kroppen. Mangel på calcium øger risikoen for knogleskørhed, men også for tør hud, skøre negle, tørt hår, muskelkramper, forhøjet blodtryk, hjerteflimmer, svimmelhed og meget mere. Den absorberer tungmetaller, toksiner, bakterier, svampe, frie radikaler fra kroppen.


 Plej dine fødder med bentonit kaolin ler 


 Vores fødder er meget vigtige i hverdagen. De bærer os rundt hver eneste dag, så vi er i stand til at udføre vores gøremål og fornøjelser. Vi bør jo være taknemmelige for vores fødder og pleje dem som vores ansigtshud hver dag, men alligevel er fødderne det område i kroppen, vi forsømmer allermest.


 Vis mere kærlighed til dine smukke fødder 


 Følg nedenstående anvisning to til tre gange om ugen for at opnå glade og sunde fødder.


 - Tag fodbad i ca. 20 - 30 minutter for at blødgøre huden tilsæt en halv kop bentonit kaolin ler. Dine fødder vil blive bløde og lækre. Da  bentonit leret har evner til at fjerne bakterier og svamp forebygger du også fodsvampe ved at bruge leret.


- Fjern hård hud fra fødderne


- Husk at tørre fødderne grundigt, især imellem tæerne


- Masser dine fødder med en fed creme som fx vores shea butter


Du vil have en dejlig fornemmelse i dine fødder efter den pleje. Du vil endda sove rigtig godt den dag, da alle kroppens nerver samles lige præcis under fødderne. Ved at pleje og massere fødderne stimulerer du også andre dele af kroppen.


  Lav din egen Calcium Bentonite drik


 Du kan drikke Calcium Bentonite-drik dagligt for at tilføre kalk til kroppen samt for at afgifte dit system. Da Universal kalabapulver Calcium Bentonite fanger giftstoffer og kemikalier i kroppen, så kroppen ikke absorberer dem.


Vi anbefaler, at du drikker 30 ml. Calcium Bentonite-ler dagligt og efterhånden  60 ml. dagligt.


Blanding af kalk og vand


1.     Bland 2 spsk. Universal kalabapulver Calcium Bentonite + 250 ml. vand


2.     Rør indtil Universal kalabapulver Calcium Bentonite er helt opløst


3.     Du kan opbevare drikken i køleskabet. Den kan holde i 10 dage i køleskab.


4.     Drik 30 ml. om dagen efter et par måneder 60 ml. dagligt. Drik masser af vand efter indtagelsen af Calcium Bentonite drik, således at den kan fordøjes ordentligt i dit system.


  Du kan også blande drikken i frugtsaft, juice eller smoothies.


  OBS! Tag ikke Calcium Bentonite drik inden for 2 timer efter brug af receptpligtig medicin. Tag gerne en snak med din læge inden brug af et nyt kosttilskud.


 Indhold: 120g

Ingredienser : Calcium Bentonite (  Universal Calabapulver)

Produktets anmeldelse

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Universal calabapulver - Calcium Bentonite

  Giv produktet karakterer *

    1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  Quality

CMS tab

TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

 • Naturelle.dk ApS
 • Ved klædebo 14
 • 2970 Hørsholm
 • Tel. +45 71 992 170
 • E: info@naturelle.dk
 • CVR number: 38999990