3 stk. autentiske afrikanske sorte sæber til ansigtspleje

3 stk. autentiske afrikanske sorte sæber til ansigtspleje Zoom

Beskrivelse af ingredienserne sæben indeholder:


Neemolie


Koldpresset neemolie er udvundet af frøene fra neemtræet. Træet er en del af mahognifamilien. Neemolie har en gulligbrun farve og har en meget markant jordagtig lugt. Den er god til at blive blandet med geraniumolie, cedertræolie og sandeltræolie for at dulme den markante lugt som den oprindeligt indeholder. Neemolie anses for at være en værdifuld olie rundt omkring i verden, da den har evner til at helbrede mange sygdomme og gener. Den har været anvendt i indisk og afrikansk naturmedicin i tusindvis af år. Neemolie er meget rig på omega 6 og 9 fedtsyrer. Som skønhedsplejeolie er den effektiv til at fjerne pigmenter og aldertegnspletter. Den plejer og beskytter huden og bekæmper aldring. Den er antiviral, antibakteriel og forhindrer infektion. Neemolie kan benyttes til at fjerne hårskæl og tilføre fugt til en tør hovedbund.


Kokosolie


Kokosolie udvindes af nødder fra kokospalmen. Olien er et fast fedtstof, der først bliver flydende ved 25 –28 graders temperatur. Kokosolie er rig på laurinsyre og er kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende evner. Den indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter som giver den mange forskellige anvendelsesmuligheder. Den har evnen til at afgive energi i form af fedt, der fordøjes langsommere end andre kulhydratkilder. Det høje fedtindhold hjælper med at mindske appetitten og afbalancere blodsukkerniveauet. Kokosolie er meget all round og kan bruges til næsten overalt på kroppen og håret.


Der findes nu flere varianter og kvaliteter af kokosolie på markedet. På Naturelle.dk finder du afrikansk jomfru kokosolie som er uraffineret jomfru kokosolie.
Vores kokosolie er uraffineret og håndlavet. Olien er ikke blevet kemisk behandlet, fraktioneret, bleget eller deodoriseret.
Vores kokosolie har en fantastisk duft af kokos og en god konsistens.


Aloe Vera


 Aloe er en flerårig urt, der oprindeligt stammer fra Sudan i Afrika. I dag dyrkes den rundt omkring i hele verden.  Den er et tropisk sukkulent, hvilket vil sige, at den har tykke, vandholdige og saftfulde blade. En sukkulent behøver ikke særlig meget vand og kan derfor tåle udtørring. Af den grund er den modstandsdygtig overfor tørke. Aloe har i mange århundreder været kendt for sine helende egenskaber, derfor bruger man den både indvortes og udvortes. Aloe bruges i kosmetik og i lægemidler.Den er en af de mest populære ingredienser i kosmetik og findes derfor i rigtig mange hud- og hårplejeprodukter såsom creme, lotion, toner, sæber, shampoo og balsam.


 Sheasmør


Sheasmør fremstilles af sheatræet, der vokser vildt på savannen i flere vestafrikanske lande. Frugterne er 3-5 cm lange og består af frugtkød og kerne. Farven er gulgrøn, og frugten har en sød smag. De afrikanske folk har i flere århundreder anvendt kernerne og fedtstoffet til mad, medicin, hudmidlerog som beskyttelse mod solen. Frugtens kerner knuses og fedtstoffet presses ud. Sheasmør er meget hudvenligt og har mange gode egenskaber. Forsøg med sheasmør har givet gode resultater ved tør hud, solskader og eksemer, især psoriasis. Smørret har et naturligt indhold af det sårlægende allantoin, desuden vitamin E og karotin (pro A-vitamin)

Kakaosmør


Kakaotræet er et tropisk stedsegrønt træ, der bliver 5–12 meter højt. Blomsten sidder direkte på stammen, og fra den udvikles op til 25 cm lange og agurkelignende gulbrune frugter. Inde i frugterne findes 20-40 kakaobønner. Der er 45% fedtstof i bønnerne. Kakaosmør  fremstilles ved udpresning af den opvarmede kakaomasse. Smørret er gulligt-hvidt og har en behagelig lugt. Kakaosmørret indeholder ingen flerumættede fedtsyrer og har derfor en ret god holdbarhed. Kakaosmør er nærende og beskyttende for huden. Som alle andre fedtstoffer med mange mættede fedtsyrer er det især godt til tør hud.


Kakaopulver


Kakaopulver blødgør og gør huden fast. Den har en høj antioxidante og antiinflammatorisk som blokerer skadelige frie radikaler i kroppen. Kakaopulver har en god mængde af vitamin C og magnesium, som hjælper med at beskytte huden og holde den sund. Kakaopulver hjælper med at øge og beskytte blodtilførslen til huden, holder huden sund og glødende. Den hjælper med at forbedre hudens teint. Det giver også fugt til huden, da kakao indeholder et råt enzym, som reparerer cellen og dens foryngelse.

3 stk. autentiske afrikanske sorte sæber til ansigtspleje

Lagerstatus: På lager

119,95 kr
Del

Plej din hud med naturlige råvarer


Afrikansk sort sæbe er blandt verdens sundeste og mest helende sæber. Sæben plejer din hud og forebygger rynker. Sæben er håndlavet og er fuldstændig uden konserveringsmidler, farver eller duftstoffer.


 Afrikansk sort sæbe indeholder ikke kaustisk soda


Vores afrikanske sorte sæber indeholder ingen kaustisk soda . Kaustisk soda som også er kendt ved sit kemiske navn natriumhydroxid er et fast, hvidt og ætsende stof. Det er en stærk base. Stort set alle sæber på markedet er  fremstillede ved brug af kaustisk soda. Afrikansk sort sæbe har eksisteret i Afrika i flere århundreder. De gamle afrikaneres filosofi var at skabe en ren og naturlig sæbe der kun indeholder de naturlige ingredienser som man er omgivet af. Ifølge de gamle afrikanere er sæben ikke blot plejende for huden og fjerner bumser og akne, men den heler både krop og sjæl.I stedet for kaustisk soda indeholder afrikansk sort sæbe naturligt kaliumkarbonat som er fremstillet af bananskal, kokosskal eller  kassavarodskal.  Kassava er 2 meter høj, buskagtig tropisk plante med fligede blade og aflange rodknolde.  Afrikansk sort sæbe føles anderledes på kroppen end andre sæber. Den føles dejlig og naturlig at have på huden.


 Ingredienser: Aqua ( vand), naturligt kaliumkarbonat ( fremstillet af kokosskal ), Butyrospermum Parkii ( sheasmør), Theobroma Cacao Seed Butter ( kakaosmør), Theobroma Cacao (kakaopulver ) Cocos Nucifera ( kokosolie), Azadirachta Indica ( neemolie), Aleo Vera ( aleo vera), Kaolin ( Hvidt ler ), Citrus Limon ( citron), Manioc    ( cassavablad) og honning.


Anvendelse: Bruges til ansigtspleje. Sæben skummer og har en dybderensende, men mild og fugtgivende effekt, som efterlader huden blød og lækker. Du kan bruge  sæben morgen og aften. Du skal fugte sæben med vand, skumme den op og massere den grundigt ind på ansigt og hals. Vask sæben af med lunkent vand. Påfør derefter toner, dagcreme eller natcreme.

Fjerner effektivt makeup : Afrikansk sort sæbe til ansigtspleje fjerner din makeup og urenheder på huden. Du behøver ikke at skrubbe eller anvende flere produkter, da sæben dybderenser dit ansigt. Sæben minimerer fine linier og forebygger rynker.


Opbevaring: Sæben skal opbevares tørt. Da sort sæbe absorberer vand, lad den ikke ligge i vand efter brug. Der må ikke komme vand i opbevaringsbøtten, som sæben kommer i. Sørg for at fjerne vand fra bøtten, hvis der skulle komme vand i efter anvendelse.


Til  voksne med sensitiv hud: Sæben kan også bruges til brusebad eller karbad, hvis man har en meget sensitiv hud. 


Vi sælger den absolut originale sort afrikansk  sæbe. Vores sorte sæber er produceret på basis af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter.


Der er mange sorte sæber på markedet. Du skal blot være opmærksom på, at den originale sorte sæbe ikke har sort farve, men BRUN.


Vægt: 160 g


Indhold: 3 stk. sæber


100% naturprodukt


 Vi støtter afrikanske kvinder i lokalsamfundet i Afrika


Together we empower African women


En stor del af vores produkter bliver produceret af dygtige og ressourcestærke afrikanske kvinder fra kvindelige kooperativer i Afrika. Vi giver gode priser for varerne, så kvinderne kan leve af deres erhverv. Vores primære fokus er at styrke kvindernes selvstændighed i lokalsamfundet, for at hjælpe familier og deres børn med at få adgang til mad, uddannelse og sundhedspleje. Gang på gang har det nemlig vist sig, at man forandre hele families skæbne, hvis man løfter en kvinde over fattigdomsgrænsen.


Vi tror på en verden, hvor mennesker har mulighed for at bruge deres ressourcer og kunnen til at skabe muligheder for dem selv, deres familier, deres samfund og verden. Vores vision er, at afrikanske kvinder får forbedret deres levevilkår gennem vores samarbejde. Kvinderne kan forbedre deres egne tilværelser uden at være afhængige af velgørenhed i årevis. Da vi mener et fair samarbejde ofte fører, langt mere godt med sig end velgørenhedskroner.


 Vi tror på økonomisk frihed. Ved hvert køb du foretager på Naturelle.dk, giver du selvstændighed og økonomisk frihed til flere afrikanske kvinder.





Verdens bedste sæbe



Afrikansk sort sæbe bliver håndlavet af kvinderne i lokalsamfund i Afrika. Sæben er 100 % naturlig og uden konservering, parfume eller farvestoffer. Kvinderne anvender de lokale ingredienser til at producere sæberne. Sæben indeholder sheasmør, kakaosmør, palmeolie, palmekerneolie, kokosolie og palmeblade. Læs mere


Behandler og heler akne og andre hudlidelser



 Afrikansk sort sæbe er et effektivt våben mod akne. Sort sæbe heler og plejer dit  ansigt, og giver din hud en sund naturlig glød. Akne er en hudlidelse. Den skyldes    overproduktion af hudfedt, især i forbindelse med hormonforandring i puberteten. Akne   er hyppig blandt teanagere. Men mange voksne i slutningen af 40’erne lider også af akne.Læs mere


 

Beskrivelse af ingredienserne sæben indeholder:


Neemolie


Koldpresset neemolie er udvundet af frøene fra neemtræet. Træet er en del af mahognifamilien. Neemolie har en gulligbrun farve og har en meget markant jordagtig lugt. Den er god til at blive blandet med geraniumolie, cedertræolie og sandeltræolie for at dulme den markante lugt som den oprindeligt indeholder. Neemolie anses for at være en værdifuld olie rundt omkring i verden, da den har evner til at helbrede mange sygdomme og gener. Den har været anvendt i indisk og afrikansk naturmedicin i tusindvis af år. Neemolie er meget rig på omega 6 og 9 fedtsyrer. Som skønhedsplejeolie er den effektiv til at fjerne pigmenter og aldertegnspletter. Den plejer og beskytter huden og bekæmper aldring. Den er antiviral, antibakteriel og forhindrer infektion. Neemolie kan benyttes til at fjerne hårskæl og tilføre fugt til en tør hovedbund.


Kokosolie


Kokosolie udvindes af nødder fra kokospalmen. Olien er et fast fedtstof, der først bliver flydende ved 25 –28 graders temperatur. Kokosolie er rig på laurinsyre og er kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende evner. Den indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter som giver den mange forskellige anvendelsesmuligheder. Den har evnen til at afgive energi i form af fedt, der fordøjes langsommere end andre kulhydratkilder. Det høje fedtindhold hjælper med at mindske appetitten og afbalancere blodsukkerniveauet. Kokosolie er meget all round og kan bruges til næsten overalt på kroppen og håret.


Der findes nu flere varianter og kvaliteter af kokosolie på markedet. På Naturelle.dk finder du afrikansk jomfru kokosolie som er uraffineret jomfru kokosolie.
Vores kokosolie er uraffineret og håndlavet. Olien er ikke blevet kemisk behandlet, fraktioneret, bleget eller deodoriseret.
Vores kokosolie har en fantastisk duft af kokos og en god konsistens.


Aloe Vera


 Aloe er en flerårig urt, der oprindeligt stammer fra Sudan i Afrika. I dag dyrkes den rundt omkring i hele verden.  Den er et tropisk sukkulent, hvilket vil sige, at den har tykke, vandholdige og saftfulde blade. En sukkulent behøver ikke særlig meget vand og kan derfor tåle udtørring. Af den grund er den modstandsdygtig overfor tørke. Aloe har i mange århundreder været kendt for sine helende egenskaber, derfor bruger man den både indvortes og udvortes. Aloe bruges i kosmetik og i lægemidler.Den er en af de mest populære ingredienser i kosmetik og findes derfor i rigtig mange hud- og hårplejeprodukter såsom creme, lotion, toner, sæber, shampoo og balsam.


 Sheasmør


Sheasmør fremstilles af sheatræet, der vokser vildt på savannen i flere vestafrikanske lande. Frugterne er 3-5 cm lange og består af frugtkød og kerne. Farven er gulgrøn, og frugten har en sød smag. De afrikanske folk har i flere århundreder anvendt kernerne og fedtstoffet til mad, medicin, hudmidlerog som beskyttelse mod solen. Frugtens kerner knuses og fedtstoffet presses ud. Sheasmør er meget hudvenligt og har mange gode egenskaber. Forsøg med sheasmør har givet gode resultater ved tør hud, solskader og eksemer, især psoriasis. Smørret har et naturligt indhold af det sårlægende allantoin, desuden vitamin E og karotin (pro A-vitamin)

Kakaosmør


Kakaotræet er et tropisk stedsegrønt træ, der bliver 5–12 meter højt. Blomsten sidder direkte på stammen, og fra den udvikles op til 25 cm lange og agurkelignende gulbrune frugter. Inde i frugterne findes 20-40 kakaobønner. Der er 45% fedtstof i bønnerne. Kakaosmør  fremstilles ved udpresning af den opvarmede kakaomasse. Smørret er gulligt-hvidt og har en behagelig lugt. Kakaosmørret indeholder ingen flerumættede fedtsyrer og har derfor en ret god holdbarhed. Kakaosmør er nærende og beskyttende for huden. Som alle andre fedtstoffer med mange mættede fedtsyrer er det især godt til tør hud.


Kakaopulver


Kakaopulver blødgør og gør huden fast. Den har en høj antioxidante og antiinflammatorisk som blokerer skadelige frie radikaler i kroppen. Kakaopulver har en god mængde af vitamin C og magnesium, som hjælper med at beskytte huden og holde den sund. Kakaopulver hjælper med at øge og beskytte blodtilførslen til huden, holder huden sund og glødende. Den hjælper med at forbedre hudens teint. Det giver også fugt til huden, da kakao indeholder et råt enzym, som reparerer cellen og dens foryngelse.

Produktets anmeldelse
    1. En god sæbe Review by Maja Hansen
      Quality

      Jeg er vild med denne sæbe. Den køber jeg igen meget snart. Den anbefaler jeg til alle mine veninder :) (Indsendt den 25/05/2017)

    2. amazing sæbe Review by Louise

      Jeg har prøvet mange sæber før i tiden, men denne sæbe er min favorit.
      Tusind tusind tak for et godt produkt Naturelle (Indsendt den 05/04/2016)


CMS tab

TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

  • Naturelle.dk ApS
  • Listedvej 38
  • 2770 Kastrup
  • Tlf. +45 71 992 170
  • info@naturelle.dk
  • CVR-nummer: 38999990