Flydende autentisk sort sæbe til ansigtspleje

Bedømmelse:
0%
109,00 kr
Lagerstatus: På lager
SKU
25

Forkæl din hud med en af verdens absolut mest effektive skønhedshemmeligheder

Vores afrikanske sorte sæbe er den autentiske og traditionelle sæbe, som er blevet anvendt i flere århundreder i Afrika. Afrikansk sort sæbe er blandt verdens sundeste og mest helende sæber. Den plejer huden og forebygger rynker.

Sæben bliver produceret med en gammel teknik, som gør, at den er meget næringsrig. Den har et meget højt indhold af vitaminerne E & A.

Sæben indeholder ingen parfumer, farver eller andre tilsætningsstoffer. Den er fremstillet ved brug af gode og vitaminholdige planteolier, mineraler og urter. Vores sorte sæbe opstrammer, udglatter og fugter huden med sikkerhed.

Håndlavet fra bunden af kvinder fra små lokalsamfund

Vores sorte sæber er fuldstændig håndlavede af dygtige og ressourcestærke afrikanske kvinder, som har stor ekspertise inden for fremstillingen af sorte sæber. 

Produktionen og autenticiteten af sort sæbe er gået i arv i generationer og kvinderne har videreført den oprindelige filosofi bag sæben. Nemlig, en sæbe der kun indeholder naturlige, og håndlavede ingredienser. Ifølge kvindernes egen fortælling er sort sæbe ikke blot en sæbe der plejer, fjerner bumser og akne, men den har evne til at hele både krop og sjæl.

Vi sælger den absolut originale sort afrikansk  sæbe. Vores sorte sæber er produceret på basis af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter.

Vi har et værdifuldt samarbejde med kvinderne. Vi giver gode priser for varerne, så kvinderne kan leve af deres erhverv.

Sådan bruger du sæben

Bruges til ansigtspleje. Sæben skummer og har en dybderensende, men mild og fugtgivende effekt, som efterlader huden blød og lækker. Du kan bruge  sæben morgen og aften. Du skal fugte sæben med vand, skumme den op og massere den grundigt ind på ansigt og hals. Vask sæben af med lunkent vand. Påfør derefter toner, dagcreme eller natcreme.

Alle hudtyper kan have gavn af afrikansk sort sæbe. De fleste, der bruger sæben, er meget tilfredse med dens effekt på deres hud. Sæben kan bruges af alle hudtyper, tør, fedtet, kombineret sart og sensibel og normal hud.

Fjerner effektivt makeup 

Flydende sort sæbe til ansigtspleje fjerner din makeup og urenheder på huden. Du behøver ikke at skrubbe eller anvende flere produkter, da sæben dybderenser dit ansigt. Sæben minimerer fine linier og forebygger rynker.

 

Vi sælger den originale afrikanske sorte sæbe. Vores sorte sæber er produceret på basis af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter.

 

Vægt: 100 g

100%  naturprodukt

 

 

Ingredienser

 Aqua (vand), Aloe barbadensis miller ( aloe vera-gel)naturligt kaliumkarbonat (fremstillet af kokosskal), Butyrospermum parkii (sheasmør), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaosmør), Theobroma Cacao (Kakaopulver), Cocos nucifera (kokosolie), Azadirachta indica ( neemolie ), Musa (bananblad), Silicium og aluminium silicat (mineralsk ler)Apis mellifera (honning), Manihot esculenta (maniok), Citrus (citron)og afrikanske urter til ansigtspleje, E-vitamin, og kokumsmør.

 

Plej din hud med naturlige råvarer

Afrikansk sort sæbe er blandt verdens sundeste og mest helende sæber. Sæben plejer din hud og forebygger rynker. Sæben er håndlavet og er fuldstændig uden konserveringsmidler, farver eller duftstoffer.

Ingredienser: Aqua ( vand) , butyrospermum parkii ( sheasmør), theobroma Cacao Seed Butter ( kakaosmør) Kakaopulver (theobroma Cacao) Cocos nucifera ( kokosolie)  Elaeis guineensis ( palmeolie), (palmekerneolie) og  bananblad.  

Anvendelse: Bruges til ansigtspleje. Sæben skummer og har en dybderensende, men mild og fugtgivende effekt, som efterlader huden blød og lækker. Du kan bruge  sæben morgen og aften. Du skal fugte sæben med vand, skumme den op og massere den grundigt ind på ansigt og hals. Vask sæben af med lunkent vand. Påfør derefter toner, dagcreme eller natcreme.

Fjerner effektivt makeup : Afrikansk sort sæbe til ansigtspleje fjerner din makeup og urenheder på huden. Du behøver ikke at skrubbe eller anvende flere produkter, da sæben dybderenser dit ansigt. Sæben minimerer fine linier og forebygger rynker.

Opbevaring: Sæben skal opbevares tørt. Da sort sæbe absorberer vand, lad den ikke ligge i vand efter brug. Der må ikke komme vand i opbevaringsbøtten, som sæben kommer i. Sørg for at fjerne vand fra bøtten, hvis der skulle komme vand i efter anvendelse.

Til  voksne med sensitiv hud: Sæben kan også bruges til brusebad eller karbad, hvis man har en meget sensitiv hud. 

Vi sælger den absolut originale sort afrikansk  sæbe. Vores sorte sæber er produceret på basis af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter.

Der er mange sorte sæber på markedet. Du skal blot være opmærksom på, at den originale sorte sæbe ikke har sort farve, men BRUN.

Vægt: 50 g

100% rent  naturprodukt


Verdens bedste sæbe

Afrikansk sort sæbe bliver håndlavet af kvinderne i lokalsamfund i Afrika. Sæben er 100 % naturlig og uden konservering, parfume eller farvestoffer. Kvinderne anvender de lokale ingredienser til at producere sæberne. Sæben indeholder sheasmør, kakaosmør, palmeolie, palmekerneolie, kokosolie og palmeblade. Læs mere

Behandler og heler akne og andre hudlidelser

 Afrikansk sort sæbe er et effektivt våben mod akne. Sort sæbe heler og plejer dit  ansigt, og giver din hud en sund naturlig glød. Akne er en hudlidelse. Den skyldes    overproduktion af hudfedt, især i forbindelse med hormonforandring i puberteten. Akne   er hyppig blandt teanagere. Men mange voksne i slutningen af 40’erne lider også af akne.Læs mere

Køb sort sæbe til kropspleje

Beskrivelse af ingredienserne sæben indeholder:

Den traditionelle afrikanske sorte sæbe indeholder vand, naturligt sheasmør, palmeolie, palmekerneolie, kokosolie, kakaosmør, kakaopulver, asken af palmeblade eller sheatræets bark. Sæben bliver produceret på basis af gode planteolier, der plejer og healer huden. indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter som giver den mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Palmeolie

Palmeolie  udvindes af oliepalmeplanten Elaeis Guineensis, og det er en spiselig vegetabilsk olie. Oliens oprindelige farve er rød, og den indeholder en stor mængde af mættede fedtstoffer. Du kan anvende olien til madlavning, fremstilling af sæber eller som en form for medicinsk behandling. Olien virker blødgørende, gør huden glat og gør skønhedsprodukter fastere. Den er velegnet til alle hudtyper, men især egnet til tør hud.

Palmeblade

Palmeblade har en høj koncentration af jern og vitaminerne A og E. E-vitamin forebygger tør og glansløs hud samt leverpletter på huden. Den beskytter også huden mod for tidlig aldring.

Sheasmør
Sheasmør fremstilles af sheatræet, der vokser vildt på savannen i flere vestafrikanske lande. Frugterne er 3-5 cm lange og består af frugtkød og kerne. Farven er gulgrøn, og frugten har en sød smag. De afrikanske folk har i flere århundreder anvendt kernerne og fedtstoffet til mad, medicin, hudmidlerog som beskyttelse mod solen. Frugtens kerner knuses og fedtstoffet presses ud. Sheasmør er meget hudvenligt og har mange gode egenskaber. Forsøg med sheasmør har givet gode resultater ved tør hud, solskader og eksemer, især psoriasis. Smørret har et naturligt indhold af det sårlægende allantoin, desuden vitamin E og karotin (pro A-vitamin)

Kakaosmør

Kakaotræet er et tropisk stedsegrønt træ, der bliver 5–12 meter højt. Blomsten sidder direkte på stammen, og fra den udvikles op til 25 cm lange og agurkelignende gulbrune frugter. Inde i frugterne findes 20-40 kakaobønner. Der er 45% fedtstof i bønnerne. Kakaosmør  fremstilles ved udpresning af den opvarmede kakaomasse. Smørret er gulligt-hvidt og har en behagelig lugt. Kakaosmørret indeholder ingen flerumættede fedtsyrer og har derfor en ret god holdbarhed. Kakaosmør er nærende og beskyttende for huden. Som alle andre fedtstoffer med mange mættede fedtsyrer er det især godt til tør hud.

Kakaopulver

Kakaopulver blødgør og gør huden fast. Den har en høj antioxidante og antiinflammatorisk som blokerer skadelige frie radikaler i kroppen. Kakaopulver har en god mængde af vitamin C og magnesium, som hjælper med at beskytte huden og holde den sund. Kakaopulver hjælper med at øge og beskytte blodtilførslen til huden, holder huden sund og glødende. Den hjælper med at forbedre hudens teint. Det giver også fugt til huden, da kakao indeholder et råt enzym, som reparerer cellen og dens foryngelse.

Kokosolie

Kokosolie udvindes af nødder fra kokospalmen. Olien er et fast fedtstof, der først bliver flydende ved 25–28 graders temperatur. Den er hvid med sødlig duft og smag. Kokosolie anvendes i mad og til fremstilling af sæber. Til stegning er den yderst anvendelig, da den indeholder en stor del mættede fedtsyrer, og derfor fint tåler stegning. Kokosolie er meget holdbar, og kan bruges til alle slags skønhedsprodukter, hvor den også giver lidt mere konsistens end olier med lavere smeltepunkt. I Afrika bliver kokosolie anvendt i håret, til huden og til madlavning. Kokosolie er rig på laurinsyre og er kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende evner. 

Palmekerneolie

Palmekernolie er lavet af palmekerner fra palmetræfrugten. Den indeholder laurinsyre som har anti-mikrobielle og svampedræbende egenskaber.

    Hvad siger kunderne om vores afrikansk sort sæbe

  1. Miracle Soap Review by Jasmin 

    The quality of this product is absolutely impeccable! I've used it once every day for the past year as part of my nightly beauty routine, and my skin has never been as clear as it is now! (Indsendt den 04/08/2016)

  2. Min favorit sæbe Review by Anette 

    Sæben er virkelig god, den renser ansigtet og gør huden blød.
    (Indsendt den 05/04/2016)

  3. Love it :) Review by Josefine 

    Den bedste sort sæbe jeg nogensinde har prøvet.
    Den køber jeg igen :)

    Tak for en god service Naturelle (Indsendt den 05/04/2016)

  4. Super sæbe Review by Mette 

    Fantatisk sæbe (Indsendt den 05/04/2016)

  5. Den bedste sæbe jeg nogensinde har prøvet Review by Gitte 

    Den sæbe er virkelig god og gør min hud meget blød og lækker. Jeg bruger den også til at fjerne min makeup. 
    (Indsendt den 31/03/2016)

Ingredienser

 Aqua (vand), Aloe barbadensis miller ( aloe vera-gel)naturligt kaliumkarbonat (fremstillet af kokosskal), Butyrospermum parkii (sheasmør), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaosmør), Theobroma Cacao (Kakaopulver), Cocos nucifera (kokosolie), Azadirachta indica ( neemolie ), Musa (bananblad), Silicium og aluminium silicat (mineralsk ler)Apis mellifera (honning), Manihot esculenta (maniok), Citrus (citron)og afrikanske urter til ansigtspleje, E-vitamin, og kokumsmør.

 

Plej din ansigtshud med afrikansk sort sæbe

Den daglige ansigtspleje med afrikansk sort sæbe. Din hud fortjener opmærksomhed, plejer og forkælelse hver eneste dag. Du kan nemme pleje din ansigtshud med afrikansk sort sæbe til ansigtspleje. Afrikansk sort sæbe indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller duftstoffer. Sæben er håndlavet og  100% naturprodukt, der plejer og heler huden med garanti.

Den indeholder gode ingredienser, der giver din hud et kæmpe boost af vitaminer, næring og beskyttelse.

Morgenrutine

  1. Begynd med at fugte dit ansigt med lunkent vand. Fugt herefter afrikansk sort sæbe til ansigtspleje, skum den op og massér den grundigt ind på ansigt og hals. 

Skyl med lunkent vand.

Dup blot ansigtet tørt med et håndklæde

  1. Påfør toner

 Fordel derefter en dagcreme der passer til din hudtype, i ansigtet, på halsen og i nakken.

Hvis du bruger makeup, er det en god idé at vente fem minutter, inden du lægger den. På den måde får produktet tid til at trænge rigtigt ind i huden.

Aftenrutine

  1. Begynd med at fugte dit ansigt med lunkent vand. Fugt herefter afrikansk sort sæbe til ansigtspleje, skum den op og massér  den grundigt ind på ansigt og hals. 

 Skyl med lunkent vand.

 Dup blot ansigtet tørt med et håndklæde

  1. Lav en lækker ansigtsmaske med vores  mineralske ler.  Det kunne eksempelvis være hvidt kaolin ler som er  det mest milde af al mineral ler, og derfor er den især egnet til følsom og sart hud. Kaolin ler er rig på silicium og aluminium silicat. Det behandler og heler huden, og er effektivt mod aldring og forebygger rynker.

 

Fordel lermasken i ansigtet  og lad det trænge ind i huden

  1. Påfør en natcreme, med fugtgivende ingredienser, der passer til din hudtype i ansigtet, på halsen og i nakken.

 

Beskrivelse af ingredienser i sæben

Neemolie

Koldpresset neemolie er udvundet af frøene fra neemtræet. Træet er en del af mahognifamilien. Neemolie har en gulligbrun farve og har en meget markant jordagtig lugt. Den er god til at blive blandet med geraniumolie, cedertræolie og sandeltræolie for at dulme den markante lugt som den oprindeligt indeholder..

Neemolie anses for at være en værdifuld olie rundt omkring i verden, da den har evner til at helbrede mange sygdomme og gener. Den har været anvendt i indisk og afrikansk naturmedicin i tusindvis af år.

Neemolie er meget rig på omega 6 og 9 fedtsyrer. Som skønhedsplejeolie er den effektiv til at fjerne pigmenter og aldertegnspletter. Den plejer og beskytter huden og bekæmper aldring. Den er antiviral, antibakteriel og forhindrer infektion.

Sheasmør

 Sheasmør er et must-have i et hvert hjem. Sheasmør gør huden lækker og blød. Den er velegnet til alle hudtyper og alle aldre. Sheasmør er en 100% ren og naturlig vitamin A & E salve. Sheasmør er kendt for at være et absolut fremragende produkt med enestående helende egenskaber for huden. Vores sheasmør er håndlavede og indeholder ingen konserveringsmidler eller andre former for tilsætning. Det plejer huden og gør hænderne bløde. Hvis du gennem mange år har prøvet mange håndcremer, som ikke dækker dine behov, bør du prøve vores sheasmør. Brug ikke for meget, for at undgå at dine hænder bliver fedtede. Sheasmør er en fantastisk gave til menneskeheden. Mange steder i Afrika bliver sheasmør anvendt som badeolie til babyer eller til voksne med meget tør hud. Sheasmør bliver også brugt til at pleje og massere nyfødte babyers sarte hud.

 Kvinder bruger sheasmør til at forebygge og behandle strækmærker under og efter graviditet. Efter graviditeten bruger man sheasmør til at massere brysterne ind hver eneste aften, fordi man mener at sheasmør giver styrke til brysterne, så de ikke hænger for hurtigt. Sheasmør bruges også som intimsalve. Den opbygger en beskyttende hinde, som modvirker udtørring.

Kakaosmør

Kakaotræet er et tropisk stedsegrønt træ, der bliver 5–12 meter højt. Blomsten sidder direkte på stammen, og fra den udvikles op til 25 cm lange og agurkelignende gulbrune frugter. Inde i frugterne findes 20-40 kakaobønner. Der er 45% fedtstof i bønnerne. Kakaosmør  fremstilles ved udpresning af den opvarmede kakaomasse. Smørret er gulligt-hvidt og har en behagelig lugt. Kakaosmørret indeholder ingen flerumættede fedtsyrer og har derfor en ret god holdbarhed. Kakaosmør er nærende og beskyttende for huden. Som alle andre fedtstoffer med mange mættede fedtsyrer er det især godt til tør hud.

Kakaopulver

Kakaopulver blødgør og gør huden fast. Den har en høj antioxidante og antiinflammatorisk som blokerer skadelige frie radikaler i kroppen. Kakaopulver har en god mængde af vitamin C og magnesium, som hjælper med at beskytte huden og holde den sund. Kakaopulver hjælper med at øge og beskytte blodtilførslen til huden, holder huden sund og glødende. Den hjælper med at forbedre hudens teint. Det giver også fugt til huden, da kakao indeholder et råt enzym, som reparerer cellen og dens foryngelse.

Kokosolie

 Kokosolie udvindes af nødder fra kokospalmen. Olien er et fast fedtstof, der først bliver flydende ved 25 –28 graders temperatur. Kokosolie er rig på laurinsyre og er kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende evner. Den indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter som giver den mange forskellige anvendelsesmuligheder.

 Kokosolie er ikke bare kokosolie

 Kvaliteten af kokosolie er forskellig i forhold til produktionsprocessen. Håndlavet kokosolie indeholder betydelig flere vitaminer og næringsstoffer end kokosolie, som er blevet meget raffineret i fabrikker. Duften og farven er også anderledes. Håndlavede kokosolie har råhvid farve og dufter intens af kokos. Duften er virkelig skøn. Vores kokosolie er blød i konsistensen. Den er håndlavet med masser af kærlighed og omhu. Vi kan altid garantere en høj kvalitet af kokosolie. Kokosolie er en skøn ansigtsolie og beskytter din ansigtshud. Du får en naturlig glød ved anvendelse af kokosolie.

 Aloe Vera

Aloe er en flerårig urt, der oprindeligt stammer fra Sudan i Afrika. I dag dyrkes den rundt omkring i hele verden.  Den er et tropisk sukkulent, hvilket vil sige, at den har tykke, vandholdige og saftfulde blade. En sukkulent behøver ikke særlig meget vand og kan derfor tåle udtørring. Af den grund er den således modstandsdygtig overfor tørke. Aloe har i mange århundreder været kendt for sine helende egenskaber, derfor bruger man den både indvortes og udvortes. Aloe bruges i kosmetik og i lægemidler.Den er en af de mest populære ingredienser i kosmetik og findes derfor i rigtig mange hud- og hårplejeprodukter såsom creme, lotion, toner, sæber, shampoo og balsam.

Kaolin

Hvidt kaolin ler er en fantastisk ingrediens til ansigtspleje. Det er det mest milde af al mineral ler, og derfor er den især egnet til følsom og sart hud. Kaolin ler er rig på silicium og aluminium silicat. Det behandler og heler huden, og er effektivt mod aldring og forebygger rynker

Flydende og fugtgivende autentisk sort sæbe til ansigtspleje

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flydende autentisk sort sæbe til ansigtspleje