Kalaba sten - marble chalk

Kalaba sten - marble chalk Zoom

Ingredienser : Calcium Bentonite (  Økologisk Calaba stone )

Kalaba sten - marble chalk

Lagerstatus: På lager

42,99 kr

* Påkrævede felter

42,99 kr
Del

Kalaba sten er en speciel form for kaolin ler, som er spiselig. Den findes i mange varianter. Kalaba sten indeholder en meget høj procent af kalk, hvilket gør, at den er meget sund for kroppen. Kalaba sten har også evnen til at fange giftstoffer og kemikalier i kroppen, så de kan blive skyllet ud, så kroppen ikke absorberer dem. Den absorberer tungmetaller, toksiner, bakterier, svampe, frie radikaler fra kroppen. Den beskytter kroppen mod kemikalier og andre farlige stoffer. Indfødte folkeslag over hele verden har kendt Kalaba sten i tusindvis af år. Man anser kalaba sten som en naturlig kalk, der beskytter og heler kroppen.


Nutidens forskere har også opdaget de enestående og helende egenskaber kalaba sten indeholder. Den bliver primært kommercialiseret under navnet Calcium Bentonite.


I Afrika bliver Kalaba sten hovedsageligt indtaget af kvinder og især af gravide kvinder. Man påstår, at kvinder som har indtaget Kalaba sten under deres graviditet føder sunde børn med stærke muskler.


 Men i dag bliver Kalaba sten spist af alle voksne mennesker, da den er gavnlig for alle. Den kan også købes i pulver .


Vi tilbyder to slags Kalaba sten. Den ene er i grå farve og den anden i grå med et skær af rød farve. Vores kalaba sten smager rigtig godt og duften er også skønt. Alle vores kalaba sten bliver undersøgt i laboratorium før indpakning.


 Hvorfor er kalaba ( calcium bentonite) så vigtig for vores krop?


Calcium skaber sammen med magnesium og fosfor den faste substans i knoglerne og er ansvarlig for at give knoglerne deres styrke, samtidig med at de fungerer som en reserve for calcium. Calcium er desuden også vigtigt for nervesystemet, hvor den sørger for, at impulser kan sendes ud i kroppen. Mangel på calcium øger risikoen for knogleskørhed, men også for tør hud, skøre negle, tørt hår, muskelkramper, forhøjet blodtryk, hjerteflimmer, svimmelhed og meget mere.


Anvendelse:


Kalaba sten er spiseligt kaolinler, som kan spises af alle. Denne variant er i sten , men vi tilbyder også kalaba i pulver .


Vi anbefaler, at du spiser 30 g.  kalaba sten /Calcium Bentonite-ler dagligt og efterhånden  60 g. dagligt


 OBS! Spis ikke kalaba sten/ Calcium Bentonite  inden for 2 timer efter brug af receptpligtig medicin. Tag gerne en snak med din læge inden brug af et nyt kosttilskud.

Den kan bruges både indvortes og udvortes.


 


Indhold: 114g

Ingredienser : Calcium Bentonite (  Økologisk Calaba stone )

Produktets anmeldelse

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Kalaba sten - marble chalk

  Giv produktet karakterer *

    1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  Quality

CMS tab

TILMELD VORES NYHESDBREV

CONTACT US

 • Naturelle.dk ApS
 • Listedvej 38
 • 2770 Kastrup
 • Tel. +45 71 992 170
 • Mobilepay: 93 200 518
 • info@naturelle.dk
 • CVR number: 38999990