Autentisk sort afrikansk sæbe til kropspleje

99,00 kr
Lagerstatus: På lager
SKU
0023

Forkæl din hud med en af verdens absolut mest effektive skønhedshemmeligheder

Vores afrikanske sorte sæbe er den autentiske og traditionelle sæbe, som er blevet anvendt i flere århundreder i Afrika. Afrikansk sort sæbe er blandt verdens sundeste og mest helende sæber. Den plejer huden og forebygger rynker.

Sæben bliver produceret med en gammel teknik, som gør, at den er meget næringsrig. Den har et meget højt indhold af vitaminerne E & A.

Den indeholder ingen parfumer, farver eller andre tilsætningsstoffer. Den er fremstillet ved brug af gode og vitaminholdige planteolier, mineraler og urter. Sæbe opstrammer, udglatter og fugter huden med sikkerhed.

Håndlavet fra bunden af kvinder fra små lokalsamfund

Vores sorte sæber er fuldstændig håndlavede af dygtige og ressourcestærke afrikanske kvinder, som har stor ekspertise inden for fremstillingen af sorte sæber. 

Produktionen og autenticiteten af sort sæbe er gået i arv i generationer og kvinderne har videreført den oprindelige filosofi bag sæben. Nemlig, en sæbe der kun indeholder naturlige, og håndlavede ingredienser. Ifølge kvindernes egen fortælling er sort sæbe ikke blot en sæbe der plejer, fjerner bumser og akne, men den har evne til at hele både krop og sjæl.

Vi har et værdifuldt samarbejde med kvinderne. Vi giver gode priser for varerne, så kvinderne kan leve af deres erhverv.

Sådan bruger du sæben

Til kropspleje - velegnet til brusebad eller karbad. Sæben skal anvendes sammen med en netsvamp.

Den skummer og har en dybderensende, men mild og fugtgivende effekt, som efterlader huden blød og lækker. Du kan bruge den morgen og aften. Påfør derefter bodylotion eller body butter.

Alle hudtyper kan have gavn af afrikansk sort sæbe. De fleste, der bruger sæben, er meget tilfredse med dens effekt på deres hud. Sæben kan bruges af alle hudtyper, tør, fedtet, kombineret sart og sensibel og normal hud.

Opbevaring

Sæben skal opbevares tørt. Da sort sæbe absorberer vand, lad den ikke ligge i vand efter brug. Der må ikke komme vand i opbevaringsbøtten, som sæben kommer i. Sørg for at fjerne vand fra bøtten, hvis der skulle komme vand i efter anvendelse.

Vægt:190g

Indhold: 1 stykke sort sæbe til kropspleje 

100% naturprodukt

 

 

 

Vi sælger den originale afrikanske sorte sæbe. Vores sorte sæber er produceret på basis af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter.

Der er mange sorte sæber på markedet. Du skal blot være opmærksom på, at den originale sorte sæbe ikke har sort farve, men BRUN.

Ingredienser: 

Aqua(vand), naturligt kaliumkarbonat ( fremstillet af kassavarodskal og kokosskal ), Butyrospermum parkii ( sheasmør), Theobroma Cacao Seed Butter ( kakaosmør), Theobroma Cacao (Kakaopulver), Cocos nucifera ( kokosolie), Azadirachta indica ( neemolie ), Musa (bananblad), Calcium Bentonite( mineralsk ler), Manihot esculenta (maniok), Bambusoideae ( aktivt kul) og afrikanske urter

 

 Plej din hud med naturlige råvarer.


Ren, glat, blød og  opstrammet hud med garanti. Forkæl din hud med naturlig plejende sæbe fra Afrika. Dette er den perfekte sorte sæbe for dem, der nyder den ægte vare. Afrikansk sort sæbe er blandt verdens sundeste og helende sæber. Sæben plejer din hud og forebygger rynker. Sæben er håndlavet og er fuldstændig uden konserveringsmidler, farver eller duftstoffer.


Ingredienser: Aqua ( vand) , butyrospermum parkii ( sheasmør), theobroma Cacao Seed Butter ( kakaosmør) Kakaopulver (theobroma Cacao) Cocos nucifera ( kokosolie)  Elaeis guineensis ( palmeolie), (palmekerneolie) og  Palmeolie. Læs mere om ingredienserne i afrikansk sort sæbe

Anvendelse: Til kropspleje - velegnet til brusebad eller karbad. Sæben skal anvendes sammen med en netsvamp. Du kan  bruge sæben hver dag.


 Opbevaring: Sæben skal opbevares tørt. Da sort sæbe absorberer vand, lad den ikke ligge i vand efter brug. Der må ikke komme vand i opbevaringsbøtten, som sæben kommer i. Sørg for at fjerne vand fra bøtten, hvis der skulle komme vand i efter anvendelse.


 Afrikansk netsvamp til sort sæbe


Denne netsvamp er lavet i det fineste nylon materiale. Længden er på 1 meter og med en bredde på 50 cm. Den hjælper dig med at vaske ryggen og hele kroppen uden problemer. Den fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen. Den skal anvendes med afrikansk sort sæbe til kropspleje. Indhold: ét stk. sæbe


Vægt: 190 gramIngredienser: 

Aqua(vand), naturligt kaliumkarbonat ( fremstillet af kassavarodskal og kokosskal ), Butyrospermum parkii ( sheasmør), Theobroma Cacao Seed Butter ( kakaosmør), Theobroma Cacao (Kakaopulver), Cocos nucifera ( kokosolie), Azadirachta indica ( neemolie ), Musa (bananblad), Calcium Bentonite( mineralsk ler), Manihot esculenta (maniok), Bambusoideae ( aktivt kul) og afrikanske urter

 

Går godt sammen med

100% naturprodukt


Beskrivelse af ingredienserne sæben indeholder:


Sheasmør


 Sheasmør fremstilles af sheatræet, der vokser vildt på savannen i flere Vestafrikanske lande. Frugterne er 3-5 cm lange og består af frugtkød og kerne.


 Farven er gulgrøn og frugten har en sød smag. De afrikanske folk har i flere århundreder anvendt kernerne og fedtstoffet til mad, medicine, hudmidler


 og som beskyttelse mod solen. Frugtens kerner knuses og fedtstoffet presses ud. Sheasmør er meget hudvenligt og har mange gode egenskaber.


 Forsøg med sheasmør har givet gode resultater ved tør hud, solskader og eksemer, især psoriasis. Smørret har et naturligt indhold af det sårlægende


 allantoin, desuden vitamin E og karotin ( pro A-vitamin)


 Kakaosmør


 Kakaotræet er tropisk stedsegrønt træ, der bliver 5 – 12 meter højt. Blomsten sidder direkte på stammen, og fra den udvikles  op til 25 cm lange


 og argurkelignende gulbrune frugter. Inde i frugterne findes 20-40 kakaobønner. Der er 45% fedtstof i bønnerne.


 Kakaosmør  fremstilles ved udpresning af den opvarmede kakaomasse.  Smørret er gulligt-hvidt og har en behageligt lugt.


 Kakaosmørret indholder ingen flerumættede fedtsyrer og har derfor en ret god holdbarhed. Kakaosmør er nærende og beskyttende


 for huden. Som alle andre fedtstoffer med mange mættede fedtsyrer er det især god til tør hud.


Kokosolie


Kokosolie udvindes af nødder fra kokosplamen. Olien er et fast fedtstof, der først bliver flyendende ved 25 – 28 temperatur.


Den er hvid med sødlig duft og smag. Kokosolie anvendes i mad og til fremstilling af sæber. Til stegning er den yderst anvendelig, da den indeholder en stor del mættede fedtsyrer, og derfor fint tåler stegning. Kokosolie er meget holdbar og kan bruges til alle slags skønhedsprodukter,


hvor den også giver lidt mere konsistens end olier med lavere smeltepunkt. I Afrika bliver kokosolie anvendt i håret, til huden og til madlavning.


 Palmeolie


Palmeolie  udvindes af oliepalme planten Elaeis Guineensis, og det er en spiselig vegetabilsk olie.


Oliens oprindelig farve er rød, og den indholder en stor mængde af mættede fedtstoffer. Du kan anvende olien


til madlavning, fremstilling af sæber eller  som en form af medicinsk behandling.


Olien virker blødgørende, gør huden glat og gør skønhedsprodukter fastere. Den er velegnet til alle hudtyper, men især egnet til tør hud.Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Autentisk sort afrikansk sæbe til kropspleje