9 vare(r)

pr. side

Afrikansk sort sæbe renser krop & sjæl

tirsdag den 24. oktober 2017 11.36.46 Europe/Budapest

De gamle afrikanere opfatter afrikansk sort sæbe som en sæbe der både renser krop & sjæl.Afrikansk sort sæbe  udglatter rynker og afhjælper hudproblemer. Men i afrikansk naturmedicin opfatter man sæben som en speciel sæbe der ikke udelukkende renser og plejer huden, men også renser sjælen. Sort sæbe har derfor en stor plads i den afrikanske naturmedicin.

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Elisée Soglo

Sådan bruger du afrikansk sort sæbe til kropspleje

onsdag den 11. oktober 2017 15.39.17 Europe/Budapest

Hvordan bruger du afrikansk sort sæbe til kropspleje?

 For at bruge afrikansk sort sæbe til kropspleje til at vaske dig selv med, skal du blot anvende en  almindelig vaskeklud, sæbe den ind og lade kluden glide op ad din krop. Du vasker blot din krop som du plejer. Efter du tørrer din krop af skal du smøre dig ind med kropscreme. Det er vigtigt, at du husker at smøre dig med kropscreme, da sæben virkelig renser huden i dybden. Din hud kan virke lidt tør hvis du ikke bruger kropscreme. Vi har forskellige varianter af body butter som er gode til at pleje kroppen. Hvis du ønsker endnu dybere rens af din hud , kan du bruge sæben med en afrikansk netsvamp. En afrikansk netsvamp fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen.

 
læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

Billige, effektive, naturlige og økologiske varer fra Naturelle.dk

tirsdag den 29. august 2017 11.20.31 Europe/Budapest

Kan du lide naturlige, økologiske og effektive skønhedsprodukter? Helt uden konserveringsmidler, farvestoffer, parfumer eller andre tilsætningsstoffer? Så er du kommet til det rette sted. Naturelle.dk er en webshop som er sat i verden for at tilbyde absolut det bedste fra naturen til dig. Vi mener, at naturen er fyldt med skønne herligheder, derfor lægger det os til sinde, at finde det bedste fra naturen og tilbyde det til vores kunder.

Naturelle Black Soap til ansigtspleje, som er vores autentiske afrikanske sorte sæbe er et af de populæreste produkter på vores hjemmeside. Hvis du aldrig har hørt om Black Soap før, vil du helt sikkert spørge dig selv, hvad i alverden er nu det?

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE ARTIKLER af Naturelle.dk

Naturelle Black Soap - Afrikansk sæbe til ansigts- og kropspleje

tirsdag den 29. august 2017 10.57.46 Europe/Budapest

Forkæl din ansigtshud og krop med Naturelle Black Soap.  Naturelle.dk tilbyder fantastiske Black Soaps til personlig pleje. Vores Black Soaps er blandt de bedste på markedet. Du kan købe Black Soaps fra vores hjemmeside i flere varianter. Vi har sæben i ansigts-, krop- og intimpleje.Der findes mange forskellige typer af Black Soap på markedet. Det du skal være opmærksom på er, at den autentiske afrikanske sorte sæbe har farven BRUN og ikke SORT selv om man kalder den Black Soap.

De sorte sæber på markedet som har farven sort er ikke de autentiske afrikanske sorte sæber.

 

læs mere
1 Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE ARTIKLER af Naturelle.dk

Den daglige ansigtspleje med afrikansk sort sæbe

mandag den 7. august 2017 23.59.19 Europe/Budapest

Plej din ansigtshud med afrikansk sort sæbe

Den daglige ansigtspleje med afrikansk sort sæbe. Din hud fortjener opmærksomhed, plejer og forkælelse hver eneste dag. Du kan nemme pleje din ansigtshud med afrikansk sort sæbe til ansigtspleje. Afrikansk sort sæbe indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller duftstoffer. Sæben er håndlavet og  100% naturprodukt, der plejer og heler huden med garanti.

Den indeholder gode ingredienser, der giver din hud et kæmpe boost af vitaminer, næring og beskyttelse.

Morgenrutine

1. Begynd med at fugte dit ansigt med lunken vand. Fugt herefter afrikansk sort sæbe til ansigtspleje, skum den op og massér  den grundigt ind på ansigt og hals. 

Skyl med lunken vand.

Dup blot ansigtet tørt med et håndklæde

2. Påfør toner

 Fordel derefter en dagcreme der passer til din hudtype, i ansigtet, på halsen og i nakken.

Hvis du bruger makeup, er det en god idé at vente fem minutter, inden du lægger den. På den måde får produktet tid til at trænge rigtigt ind i huden.

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

Sort sæbe til ansigtspleje

torsdag den 6. april 2017 15.16.44 Europe/Budapest

Sort sæbe til ansigtspleje

Afrikansk sort sæbe til ansigtspleje  er det ny sort inden for skønhedspleje. Afrikansk sort sæbe er verdens bedste sort sæbe. Sæben heler og plejer med sikkerhed huden.

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

Hvorfor er afrikansk sort sæbe verdens bedste sæbe?

torsdag den 6. april 2017 14.59.15 Europe/Budapest

Afrikansk sort sæbe bliver håndlavet af kvinderne i lokalsamfund i Afrika. Sæben er 100 % naturlig og uden konservering, parfume eller farvestoffer. Kvinderne anvender de lokale ingredienser til at producere sæberne.

 

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

Sort sæbe mod akne

torsdag den 6. april 2017 08.28.24 Europe/Budapest

Afrikansk sort sæbe mod akne

Afrikansk sort sæbe er et effektivt våben mod akne. Sort sæbe heler og plejer dit ansigt, og giver din hud en sund naturlig glød. Akne er en hudlidelse. Den skyldes overproduktion af hudfedt, især i forbindelse med hormonforandring i puberteten.

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

Black Soap/ sort sæbe

torsdag den 30. marts 2017 13.56.41 Europe/Budapest

Autentisk afrikansk sort sæbe

Autentisk afrikansk sort sæbe er blandt verdens sundeste og mest helende sæber.Sæben plejer hud og ansigt, og bekæmper psoriasis, akne, dermatitis, eksem og andre hudproblemer. Sæben fremhæver og udjævner hudens naturlige farve. Sæben er håndlavet, og er fuldstændig uden konserveringsmidler, farver eller duftstoffer.

LÆS MERE...

læs mere
2 Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

9 vare(r)

pr. side

TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

  • Naturelle.dk ApS
  • Ved klædebo 14
  • 2970 Hørsholm
  • Tel. +45 71 992 170
  • E: info@naturelle.dk
  • CVR number: 38999990