1 til 10 af 28

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side

Moringa (Oleifera) er et af naturens vidundere

lørdag den 12. oktober 2019 12.46.07 Europe/Budapest

Moringa (Oleifera) er et af naturens vidundere. Det er absolut en af de vigtigste superfoods der findes. 

Moringabladene indeholder mange livsnødvendige proteiner, vitaminer og mineraler.

De har et rigt depot af aminosyrer, som er byggesten lavet af proteiner. Moringabladene indeholder også mange gode vitaminer såsom vitamin A, B1, B2, B3, B6 og C. Man finder også mineraler som calcium, jern, kalium, magnesium, fosfer og zink. De indeholder næsten ingen fedt. 

 Moringaplanten indeholder mange nyttige antioxidanter såsom kaempferol, caffeoylquinsyre, chlorogensyre, quercetin og rutin. Disse antioxidanter har terapeutiske evner til at hele og fjerne stress i kroppen.

moringa

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Elisee Soglo

Aloe vera

onsdag den 12. september 2018 16.15.15 Europe/Budapest


Aloe er en flerårig urt, der oprindeligt stammer fra Sudan i Afrika. I dag dyrkes den rundt omkring i hele verden.  Den er et tropisk sukkulent, hvilket vil sige, at den har tykke, vandholdige og saftfulde blade. En sukkulent behøver ikke særlig meget vand og kan derfor tåle udtørring. Af den grund er den således modstandsdygtig overfor tørke.

Aloe har i mange århundreder været kendt for sine helende egenskaber, derfor bruger man den både indvortes og udvortes. Aloe bruges i kosmetik og i lægemidler.

Den er en af de mest populære ingredienser i kosmetik og findes derfor i rigtig mange hud- og hårplejeprodukter såsom creme, lotion, toner, sæber, shampoo og balsam.

Til indvortes er aloe godt mod fordøjelsen og hvis du indtager en lille mængde hver dag får du en flad mave.læs mere
0 Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Elisée Soglo

E-vitaminolie

torsdag den 30. august 2018 12.35.14 Europe/Budapest

E-vitamin er fedtopløseligt. Det anses for at være et af de vigtigste antioxidative vitaminer, der findes. E-vitamins vigtigste opgave i kroppen er at forhindre blodkoagulation. Det spiller også en vigtig rolle i forhold til immunsystemet og forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme.

E-vitamin er både et næringsstof og en antioxidant. Som antioxidant beskytter det kroppen mod frie radikaler, der kan forulempe vores helbred.
læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Elisée Soglo

6 fordele ved æblecidereddike

torsdag den 30. august 2018 11.40.07 Europe/Budapest


Æblecidereddike er et vidunderligt naturprodukt, hvis fordele har været kendt i århundreder. Det er første i de seneste årtier, at er det er blevet meget populært, og man har fået meget viden om den positive effekt i forhold til hudpleje og sundhed.

Man påstår, at æblecidereddike er god til at stabilisere blodsukker, intensivere vægttab samt fjerne bumser og akne fra huden.

Mange  Hollywood-stjerner tager nogle dråber af æblecidereddike om dagen så maven forbliver flad og så de kan holde den slanke linje.læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Elisée Soglo

Natron

fredag den 17. august 2018 23.47.42 Europe/Budapest

Natron er et hvidt salt som anvendes  som hævemiddel i bagværk. Det er et kraftigere hævemiddel end bagepulver, men natron kan også bruges til mange andre ting. Det kan erstatte mange rengøringsmidler og indgår i naturlige hudplejeprodukter.

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Elisée Soglo

Jomfru kokosolie

onsdag den 15. august 2018 12.53.39 Europe/Budapest

Kokosolie har evnen til at afgive energi i form af fedt, der fordøjes langsommere end andre kulhydratkilder. Det høje fedtindhold hjælper med at mindske appetitten og afbalancere blodsukkerniveauet. Den blev også brugt til hud-og hårpleje. Krøllet og kruset afrohår kan være en meget tør hårtype,  derfor plejer man håret med kokosolie eller sheasmør. Men kokosolie er meget all round og kan bruges til næsten overalt på kroppen og håret.

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Elisée Soglo

Drikker du nok vand?

tirsdag den 14. august 2018 10.07.56 Europe/Budapest

Vand er afgørende for vores krop og sundhed, og der er mange andre grund til, at du skal drikke nok vand. Men spørgsmålet er så nu, hvor meget vand du skal drikke om dagen?

Du skal sørge for  at drikke 2-3 liter vand om dagen for at sikre, at din krop er hydreret hele dagen. Når du er dehydreret, kan du risikere at få hovedpine, manglende energi og det kan også påvirke dit tarmsystem.

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Elisée Soglo

Hvad er bentonit kaolin ler ?

mandag den 12. februar 2018 13.40.17 Europe/Budapest

Hvad er bentonit kaolin ler ?

 Bentonit kaolin ler er en  sammensætning af aske lavet af vulkaner og den findes i aflejringer i undergrunden. Det har en meget høj procent af kalk, hvilket gør, at det er meget sund for krop og hud. Det findes i flere varianter og farver, og smagen er anderledes afhængig af i hvilket land det er blevet udgravet.

Indfødte folkeslag over hele verden har kendt bentonit kaolin ler i tusindvis af år. Man anser bentonit kaolin ler som en naturlig kalk, der beskytter og heler kroppen.

Bentonit kaolin ler blev anvendt i generationer af det afrikanske folk til mange forskellige formål. Man bruger det både udvortes og indvortes. Bentonit ler bliver anvendt til at helbrede forskellige former for sygdomme, til skønhedspleje, og det bliver også  brugt til at lindre smerter og gener i kroppen. 

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Elisée Soglo

En mini-guide om æteriske olier

tirsdag den 30. januar 2018 14.26.55 Europe/Budapest

Der er  historiske beviser på, at brugen af  æteriske olier i gamle civilisationer i Kina, Indien, og Egypten går helt tilbage til 2000 f.Kr. I mange civilisationer rundt omkring i verden, kendte folk til værdien og virkningen af æteriske olier. I Ayurvedisk lægekunst (Ayurvedisk medicin er en traditionel lægekunst som udøves i Indien og på Sri Lanka)  anser man urter og aromaer som en vigtig del af helbredelsesfilosofien. Ayuveda (videnskab) har eksisteret i Indien i over 5000 år.  Ayuveda lægekunst påstår, at der ikke findes noget helbredende universalmiddel som egner sig til alle. I Ayurveda skal den enkelte behandles individuelt.

Den største og nyttige viden omkring æteriske olier kommer fra de gamle egyptere. De gamle egyptere havde viden omkring hvordan de kunne udvinde olierne fra de forskellige planter.  De lærte at destillere planterne. De havde også viden om de æteriske oliers helbredende egenskaber. Udover det brugte de gamle egyptere æteriske olier for at parfumere og rense  kroppen. De havde også en overbevisning om, at kroppen skal holdes ren og smuk hvis man ønsker at opnå en højere spiritualitet.

 

læs mere
0 Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Elisée Soglo

Afrikansk sort sæbe renser krop & sjæl

tirsdag den 24. oktober 2017 11.36.46 Europe/Budapest

De gamle afrikanere opfatter afrikansk sort sæbe som en sæbe der både renser krop & sjæl.Afrikansk sort sæbe  udglatter rynker og afhjælper hudproblemer. Men i afrikansk naturmedicin opfatter man sæben som en speciel sæbe der ikke udelukkende renser og plejer huden, men også renser sjælen. Sort sæbe har derfor en stor plads i den afrikanske naturmedicin.

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Elisée Soglo

1 til 10 af 28

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side

TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

 • Naturelle.dk ApS
 • Ved klædebo 14
 • 2970 Hørsholm
 • Tel. +45 71 992 170
 • E: info@naturelle.dk
 • CVR number: 38999990