Afrikansk natursvamp i bomuld til eksfoliering af hud

Bedømmelse:
0%
39,00 kr
Lagerstatus: Udsolgt
SKU
nasv893

Den afrikanske natursvamp er lavet i 100% bomuld.  Denne afrikanske netsvamp er et ægte eksempel på genbrug. Netsvampen er lavet af gamle fiskenet som blev brugt af fiskere fra det lille Vestafrikanske land, Benin.

 Den bærer fuldstændigt sin naturlige farve og indeholder derfor ingen farvestoffer.  Den er virkelig dejlig at bruge på huden. Længden er på 120 cm og den har en bredde på 55 cm.

Med den længde kan du nemt vaske ryggen og hele kroppen uden problemer. Afrikansk netsvamp har en fantastisk evne til at eksfoliere huden. Den fjerner døde hudceller, renser porerne og stimulerer blodcirkulationen. 

Når du eksfolierer med den afrikanske netsvamp opnår du en blødere, sundere og smukkere hudoverflade.Du kan anvende den afrikanske bomuld netsvamp dagligt.

Husk at smøre din hud ind i en ordentlig creme eller body butter. Huden har nemlig brug for masser af fugt efter eksfoliering.Vores netsvamp skal anvendes sammen med vores autentiske sorte afrikanske sæber til kroppen.

Ingredienser:

100% bomuld

Den netsvamp er lavet i det fineste bomuld materiale. Længden er på 120 meter og med en bred på 45 cm.
Den hjælper dig med at vaske ryggen  og hele kroppen uden problemer. Den fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen.
Vores netsvamp skal anvendes sammen med vores autentiske sorte afrikanske sæber til kroppen .

Ingredienser:

100% bomuld

Går godt sammen med

Afrikansk netsvamp i super kvalitet 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Afrikansk natursvamp i bomuld til eksfoliering af hud