Afrikansk baobabolie - Økologisk 50ml

Bedømmelse:
0%
199,00 kr
Lagerstatus: På lager
SKU
Afrikansk baobabolie - Økologisk 50ml

Afrikansk baobabolie har en silkeagtig fornemmelse på huden og har en behagelig duft.

Den har mange helbredende og terapeutiske egenskaber. Afrikansk baobabolie indeholder omega 3, 6, og 9 og vitaminerne E, A og D.

Den blødgør, forynger huden ved at give den de nødvendige næringsstoffer. Den beskytter huden mod frie radikaler som vi udsætter vores hud for hver eneste dag. Baobabolie er god til sårheling og minimerer synlighed af ardannelse.

Olien indeholder E-vitamin der forebygger huden mod rynker og aldring.

Baobabolie er Afrikas livetstræs olie, der hydraterer og beskytter huden. Uanset om du har tør, moden, normal eller følsom hud, kan baobabolie hjælpe dig med at pleje din hud.

Anvendelse: Du kan bruge baobabolie alene eller blande den med andre gode olier som du bedst kan lide. Det kan fx være arganolie eller moringaolie. Således skaber du en lækker ansigtsolie.Adansonia Digitata (afrikansk baobabolie, livetsolie)

Adansonia Digitata (afrikansk baobabolie, livetsolie)

Går godt sammen med

Mere om baobabolie

 

Økologisk afrikansk baobabolie er en værdifuld og rig olie som enhver må eje i sit hjem. Olien er udvundet fra baobabfrugtskerne, som er en af de rigeste olier på antioxidanter og vitaminer. Baobabolie er udvundet fra baobabtræ, som en af de meste betydningsfulde træer i hele verden. Baobabtræet er et symbol på kontinentet Afrika. Det bliver også kaldt livets træ. Træet findes i 32 lande i Afrika. Det er et træ, som betyder meget for afrikanerne. I Afrika bliver de vigtige møder og beslutninger i lokalsamfundene holdt og taget under baobabtræer, da man opfatter baobabtræer som visdoms- og klogskabstræer. Et baobabtræ lever over 5.000 år og kan blive mellem 30 og 50 meter høje.

Det afrikanske folk har brugt baobab træet til skønheds- og sundhedsplejeprodukter i flere århundreder. Baobabtræet er det eneste træ i verden, der indeholder så mange nyttige egenskaber og ressourcer, som gavner både dyr og mennesker. Baobabfrugten er den eneste frugt som ikke falder ned fra træet eller bliver dårlig. Frugten bliver blot på grenen, så den kan høstes og laves til pulver og kerne til olie.

 

Afrikansk kvinder bruger baobaolie flittigt til ansigtspleje, da olien indeholder E-vitamin der forebygger huden mod rynker og aldring. Baobabolie efterlader ikke på huden en fedtagtig fornemmelse. Det er en let olie, der absorberes nemt og hurtigt ind i huden. Derfor er den også en ideel massageolie, da den er let at arbejde med på huden. Brug gerne baobabolie til ansigtsmassage. Du kan massere forsigtigt både ansigtet og nakken ind i olie og skyl den derefter.Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Afrikansk baobabolie - Økologisk 50ml