Afrikansk sort sæbe mod akne

Afrikansk sort sæbe mod akne

Afrikansk sort sæbe er et effektivt våben mod akne. Sort sæbe heler og plejer dit ansigt, og giver din hud en sund naturlig glød.

Akne er en hudlidelse. Den skyldes overproduktion af hudfedt, især i forbindelse med hormonforandring i puberteten. Akne er hyppig blandt teanagere. Men mange voksne i slutningen af 40’erne lider også af akne.

Den bedste metode til at få akne til at forsvinde hurtigt er ved at bruge afrikansk sort sæbe. Du fjerner akne fra din hud med en naturlig sæbe, der indeholder mange gavnlige fordele for huden. Sæben er uden farvestoffer, uden parfume og konserveringsmidler.

Afrikansk sort sæbe har en helende effekt på huden, den fjerner akne og andre hudsygdomme samt forhindrer nye udbrud, hvis du bruger sæben regelmæssigt.

Hvordan bruger du sort sæbe til at fjerne akne?

Hvis det er første gang du bruger sæben, bør du lave en hudtest på dit indre håndled.

Således har du mulighed for at se, om du har en allergisk reaktion over for sæben. Hvis du ingen reaktion får, går du bare i gang med at bruge sæben.

Du skal fugte sæben med vand, skumme den op og massere den grundigt ind på ansigt og hals. Vask sæben af med lunkent vand. Påfør derefter toner, dagcreme eller natcreme.

Du kan bruge sæben morgen og aften.

Du vil mærke en prikkende fornemmelse, når du første gang bruger den sorte sæbe, men dette er  helt normalt. Din hud vil forbedres markant efter blot et par dages brug af den sorte sæbe.