Økologisk Kokosolie - 100% håndlavet

Bedømmelse:
0%
89,00 kr
Lagerstatus: På lager
SKU
542

Kokosolie udvindes af nødder fra kokospalmen. Olien er et fast fedtstof, der først bliver flydende ved 25 –28 graders temperatur. Kokosolie er rig på laurinsyre og er kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende evner. Den indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter som giver den mange forskellige anvendelsesmuligheder.

 Kokosolie er ikke bare kokosolie

 Kvaliteten af kokosolie er forskellig i forhold til produktionsprocessen. Håndlavet kokosolie indeholder betydelig flere vitaminer og næringsstoffer end kokosolie, som er blevet meget raffineret i fabrikker. Duften og farven er også anderledes. Håndlavede kokosolie har råhvid farve og dufter intens af kokos. Duften er virkelig skøn. Vores kokosolie er blød i konsistensen. Den er håndlavet med masser af kærlighed og omhu. Vi kan altid garantere en høj kvalitet af kokosolie. Kokosolie er en skøn ansigtsolie og beskytter din ansigtshud. Du får en naturlig glød ved anvendelse af kokosolie.

 

  

Ingrediens:

Cocos nucifera ( kokosolie )

 

 

 

Kokosolie udvindes af nødder fra kokospalmen. Olien er et fast fedtstof, der først bliver flydende ved 25 –28 graders temperatur.

Den er hvid med sødlig duft og smag. Kokosolie anvendes i mad og til fremstilling af sæber. Til stegning er den yderst anvendelig, da den indeholder en stor del mættede fedtsyrer, og derfor fint tåler stegning. Kokosolie er meget holdbar og kan bruges til alle slags skønhedsprodukter,

hvor den også giver lidt mere konsistens end olier med lavere smeltepunkt. I Afrika bliver kokosolie anvendt i håret, til huden og til madlavning.

Kokosolie er rig på laurinsyre og er kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende evner. Den indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter som giver den mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Bekæmper tørre hænder

Kokosolie anvendes til at bekæmpe tørre hænder. Den har naturligt fugtgivende egenskaber, som med fordel kan bruges på hænder og hud.

Fjerner effektivt mascara

Kokosolie fjerner din mascara hurtigt og effektivt. Påfør lidt kokosolie på en vatrondel og rens dit ansigt, som du plejer. Kokosolie fjerner din mascara og giver desuden også fugt til dine øjne.

Fjerner din makeup og renser dit ansigt med kokosolie

Du kan både fjerne din makeup og rense dit ansigt med kokosolie. Olien er både antibakteriel og giver dit ansigt masser af fugt. Smør kokosolie på ansigt, hals og nakke med små cirkulære bevægelser og vask herefter kokosolien af. Påfør derefter toner, dagcreme eller natcreme.


Ingrediens:

Cocos nucifera ( kokosolie )

 

 

 

100% naturlig kokosolie

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Økologisk Kokosolie - 100% håndlavet