Naturelle.dk er grundlagt på baggrund af to søstres kærlighed til naturlige og rene produkter. Vi elsker naturen og holder meget af de fantastiske ingredienser og planter som naturen indeholder. I vores barndomshjem er vi blevet opdraget til at have respekt og kendskab til naturen. Vores far, som er høvding, gav os sin viden og visdom om naturen ved at undervise os i planter og deres egenskaber, og hvordan man kan bruge forskellige planter til at hele og pleje huden.

Alle de hudplejemidler, vi brugte i vores barndomshjem i Afrika, var 100% naturlige og håndlavede.
Med Naturelle.dk ønsker vi at dele vores kærlighed, viden og visdom omkring naturlige og autentiske produkter med vores kunder.

Vi er 100% sikre på, at verden vil blive et bedre sted, hvis vi alle køber lidt flere rene og naturlige produkter.
En stor del af vores produkter bliver produceret af dygtige og ressourcestærke afrikanske kvinder fra kvindelige kooperativer i Afrika.

Håndlavede med omhu og kærlighed

Produkterne er helt håndlavede med omhu og kærlighed af kvinder i lokalsamfund i Afrika. Kvinderne anvender lokale ingredienser og planter i høj kvalitet til at producere produkterne. De har en stor ekspertise i fremstilling af naturlige produkter. Der har en positiv og energisk atmosfære under fremstillingen af vores produkter. Kvinderne elsker at synge under fremstillingen af produkterne. De spreder en stor glæde og har en høj arbejdsmoral :)

Miljøvenlige, kemikaliefrie, parfumefrie, 0% tilsætningsstoffer og bæredygtige produkter

Vores produkter er lavet på baggrund af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter.
Alle vores produkter er lavet uden plast, silikone, sulfater, petroleum, alkohol, kunstige dufte, farvestoffer og andre farlige ingredienser.
Uanset om du vil fugte tør hud, fjerne akne eller bekæmpe fine linjer og rynker, har vi det rette produkt til dig.
Vi tilbyder også naturlige tilskud, der booster din energi op og giver dig vitalitet. Der er mange andre spændende produkter på vores webshop, som er til gavn for din hud og sundhed.

Together we empower African women

Vi er positive, og vi er også overbeviste om, at samarbejde med afrikanske kvinder vil løfte og udvikle deres lokalsamfund. Vi tror på en verden, hvor mennesker har mulighed for at bruge deres ressourcer og kunnen til at skabe muligheder for dem selv, deres familier og deres samfund.

Vores mål er, at kvinderne får forbedret deres levevilkår gennem vores samarbejde. Vi giver gode priser for varerne, så kvinderne kan leve af deres erhverv.
Vores primære fokus er at styrke kvindernes selvstændighed i lokalsamfundet, for at hjælpe familier og deres børn med at få adgang til mad, uddannelse og sundhedspleje.

Vi tror på økonomisk frihed. Ved hvert køb du foretager på Naturelle.dk, giver du selvstændighed og økonomisk frihed til flere afrikanske kvinder.

Når du handler på Naturelle.dk garanterer vi dig:

- Naturlige autentiske produkter af høj kvalitet
- Miljøvenlige produkter
- Ingen parfumer, konserveringsmiddler og tilsætningsstoffer
- Håndlavede produkter med masser af kærlighed
- Hvert køb på Naturelle.dk giver økonomisk frihed til flere afrikanske kvinder
- Hurtig levering: 1-2 dages levering
- 30 dages fuld returret
- God service
Vi er vilde med naturlige produkter, og ser frem til at præsentere dig for nye og spændende produkter. Vores kunder betyder meget for os, og derfor er du altid velkommen til at ringe, maile eller skrive til os via vores Facebook-side, hvis du har spørgsmål angående produkter, ordrer eller blot ønsker at give os ros :-)
Vi stræber efter at give dig en absolut god service og god oplevelse med vores lækre naturlige produkter. 

                 Vi ønsker dig en rigtig god handel på Naturelle.dk


                 Tlf. +45 71 992 170
                 E-mail : info@naturelle.dk
                 Facebook:https://www.facebook.com/naturelleDK/  

TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

  Naturelle.dk
  Listedvej 38, 3th
  2770 Kastrup
  Tlf. +45 71 992 170
  CVR nr.36783257
  Email: info@naturelle.dk