Citronolie økologisk æterisk olie

Citronolie økologisk æterisk olie Zoom

Ingredienser: Citrus limon ( Citronolie)

Citronolie økologisk æterisk olie

Lagerstatus: På lager

59,00 kr
Del

Æterisk citronolie er en vidunderlig olie, der renser huden, giver energi og renser giftstoffer fra kroppen. Æterisk citronolie er den mest effektive anti-mikrobielle blandt alle æteriske olier. Citronolie har været anvendt i flere kulturer til at helbrede sygdomme. Æterisk citronolie blev brugt i flere århundrede af egypterne og inderne til at pleje huden og behandle sygdomme.


Æterisk citronolie til vasketøj


 Æterisk citronolie kan fjerne lugte fra dit vasketøj. Hvis du kommer til at efterlade dit vasketøj i vaskemaskine for længe, kan du blot kommer et par dråber æterisk citronolie på tøjet for at undgå dårlig lugt.


 Citronolie renser effektivt fedtede hænder


 Har du fået meget fedtede hænder i forbindelse med en reparation af en cykel? Brug et par dråber af æterisk citronolie sammen med håndsæbe for at få velduftende rene hænder.


Æterisk citronolie som naturlig desinfektionsmiddel


 Du kan bruge æterisk citronolie til at desinficere dit køkkenbord eller bruser. Du skal blot tilføje 40 dråber æterisk citronolie til 20 dråber tetræolie og 500 ml rent vand. Du kan eventuelt tilføje en lille smule eddike.


Æterisk citronolie til ansigtspleje


 Æterisk citronolie plejer og forbedrer hudens teint. Du får en blød og smidig hud ved brug af citronolie. Du skal blot blande 5-10 dråber æterisk citronolie med 100 ml af fx arganolie, kokosolie eller castorolie for at skabe din ansigtsolie. Brug olien efter  behov.


 Aromaterapi


 Vores naturlige æteriske olier kan anvendes i aromaterapi, da vores æteriske olier er rene og udvindes direkte fra blomster, urter, blade, frugter, skal, frø, bark eller rødder. De har kraftige virkninger på forbedring af fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt velbefindende.


 I over 5000 år har aromaterapi været et troværdigt element blandt mange kulturer, der spænder vidt over hele kloden. Æteriske olier blev anvendt af gamle ægyptere under kirkelige ceremonier for at skabe harmoni og en velduftende atmosfære. Desuden anvendte de æteriske olier som antiseptiske midler. Nogle af de mest almindelige årsager til, at folk anvender aromaterapi omfatter lindring af smerte, forbedring af søvnkvaliteten, reducering af stress, overvindelse af symptomer på depression og til at berolige ømme led.


 Aromaterapi kan udføres på flere forskellige måder


- Diffusér æteriske olier i luft ved brug af duftdispenser (Du kan bruge en eller flere olier)


- Dryp 3-8 dråber æterisk olie i duftdispenseren


- Indånd æteriske olier direkte gennem næseborene ved at duppe et par dråber på dit håndled eller på en ren stofklud.


- Modtag massageterapi fra en professionel massør ved anvendelse af æteriske olier - Kom et par dråber af æterisk olie i dit badevand.


 


Indhold:  10ml

Ingredienser: Citrus limon ( Citronolie)

Produktets anmeldelse

    Indsend din bedømmelse

    Du anmelder: Citronolie økologisk æterisk olie

    Giv produktet karakterer *

      1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Quality

CMS tab

TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

  Naturelle.dk
  Listedvej 38, 3th
  2770 Kastrup
  Tlf. +45 71 992 170
  CVR nr.36783257
  Email: info@naturelle.dk