Calaba stone - marble chalk

Calaba stone - marble chalk Zoom

Ingredienser : Calcium Bentonite (  Økologisk Calaba stone )

Calaba stone - marble chalk

Lagerstatus: På lager

42,99 kr
Del

Calaba stone er en speciel form for kaolin ler, som er spiselig. Den findes i mange varianter. Calaba stone indeholder en meget høj procent af kalk, hvilket gør, at den er meget sund for kroppen. Calaba stone har også evnen til at fange giftstoffer og kemikalier i kroppen, så de kan blive skyllet ud, så kroppen ikke absorberer dem. Den absorberer tungmetaller, toksiner, bakterier, svampe, frie radikaler fra kroppen. Den beskytter kroppen mod kemikalier og andre farlige stoffer. Indfødte folkeslag over hele verden har kendt Calaba stone i tusindvis af år. Man anser Calaba stone som en naturlig kalk, der beskytter og heler kroppen.


Nutidens forskere har også opdaget de enestående og helende egenskaber Calaba stone indeholder. Den bliver primært kommercialiseret under navnet Calcium Bentonite.


I Afrika bliver Calaba stone hovedsageligt indtaget af kvinder og især af gravide kvinder. Man påstår, at kvinder som har indtaget Calaba stone under deres graviditet føder sunde børn med stærke muskler.


 Men i dag bliver Calaba stone spist af alle voksne mennesker, da den er gavnlig for alle. Den kan også købes i pulver .


Vi tilbyder to slags Calaba stones. Den ene er i grå farve og den anden i grå med et skær af rød farve. Vores Calaba stones smager rigtig godt og duften er også skønt. Alle vores Calaba stones bliver undersøgt i laboratorium før indpakning.


 Hvorfor er calcium bentonite så vigtig for vores krop?


Calcium skaber sammen med magnesium og fosfor den faste substans i knoglerne og er ansvarlig for at give knoglerne deres styrke, samtidig med at de fungerer som en reserve for calcium. Calcium er desuden også vigtigt for nervesystemet, hvor den sørger for, at impulser kan sendes ud i kroppen. Mangel på calcium øger risikoen for knogleskørhed, men også for tør hud, skøre negle, tørt hår, muskelkramper, forhøjet blodtryk, hjerteflimmer, svimmelhed og meget mere.


Anvendelse:


Calaba stone er spiseligt kaolinler, som kan spises af alle. Denne variant er i sten , men vi tilbyder også Calaba stone i pulver . Den kan bruges både indvortes og udvortes.


 


Indhold: 114g

Ingredienser : Calcium Bentonite (  Økologisk Calaba stone )

Produktets anmeldelse

    Indsend din bedømmelse

    Du anmelder: Calaba stone - marble chalk

    Giv produktet karakterer *

      1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Quality

CMS tab

TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

  Naturelle.dk
  Listedvej 38, 3th
  2770 Kastrup
  Tlf. +45 71 992 170
  CVR nr.36783257
  Email: info@naturelle.dk