1 til 10 af 19

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Afrikansk sort sæbe renser krop & sjæl

tirsdag den 24. oktober 2017 11.36.46 Europe/Budapest

De gamle afrikanere opfatter afrikansk sort sæbe som en sæbe der både renser krop & sjæl.Afrikansk sort sæbe  udglatter rynker og afhjælper hudproblemer. Men i afrikansk naturmedicin opfatter man sæben som en speciel sæbe der ikke udelukkende renser og plejer huden, men også renser sjælen. Sort sæbe har derfor en stor plads i den afrikanske naturmedicin.

LÆS MERE...

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

Sådan bruger du afrikansk sort sæbe til kropspleje

onsdag den 11. oktober 2017 15.39.17 Europe/Budapest

Hvordan bruger du afrikansk sort sæbe til kropspleje?

 For at bruge afrikansk sort sæbe til kropspleje til at vaske dig selv med, skal du blot anvende en  almindelig vaskeklud, sæbe den ind og lade kluden glide op ad din krop. Du vasker blot din krop som du plejer. Efter du tørrer din krop af skal du smøre dig ind med kropscreme. Det er vigtigt, at du husker at smøre dig med kropscreme, da sæben virkelig renser huden i dybden. Din hud kan virke lidt tør hvis du ikke bruger kropscreme. Vi har forskellige varianter af body butter som er gode til at pleje kroppen. Hvis du ønsker endnu dybere rens af din hud , kan du bruge sæben med en afrikansk netsvamp. En afrikansk netsvamp fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen.

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

Billige, effektive, naturlige og økologiske varer fra Naturelle.dk

tirsdag den 29. august 2017 11.20.31 Europe/Budapest

Kan du lide naturlige, økologiske og effektive skønhedsprodukter? Helt uden konserveringsmidler, farvestoffer, parfumer eller andre tilsætningsstoffer? Så er du kommet til det rette sted. Naturelle.dk er en webshop som er sat i verden for at tilbyde absolut det bedste fra naturen til dig. Vi mener, at naturen er fyldt med skønne herligheder, derfor lægger det os til sinde, at finde det bedste fra naturen og tilbyde det til vores kunder.

Naturelle Black Soap til ansigtspleje, som er vores autentiske afrikanske sorte sæbe er et af de populæreste produkter på vores hjemmeside. Hvis du aldrig har hørt om Black Soap før, vil du helt sikkert spørge dig selv, hvad i alverden er nu det?

LÆS MERE...

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE ARTIKLER af Naturelle.dk

Naturelle Black Soap - Afrikansk sæbe til ansigts- og kropspleje

tirsdag den 29. august 2017 10.57.46 Europe/Budapest

Forkæl din ansigtshud og krop med Naturelle Black Soap.  Naturelle.dk tilbyder fantastiske Black Soaps til personlig pleje. Vores Black Soaps er blandt de bedste på markedet. Du kan købe Black Soaps fra vores hjemmeside i flere varianter. Vi har sæben i ansigts-, krop- og intimpleje.Der findes mange forskellige typer af Black Soap på markedet. Det du skal være opmærksom på er, at den autentiske afrikanske sorte sæbe har farven BRUN og ikke SORT selv om man kalder den Black Soap.

De sorte sæber på markedet som har farven sort er ikke de autentiske afrikanske sorte sæber.

LÆS MERE...

 

læs mere
1 Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE ARTIKLER af Naturelle.dk

Verdens bitreste te

tirsdag den 22. august 2017 14.02.02 Europe/Budapest

Verdens bitreste te er også kendt for at være energigivende, stimulere appetitten, forbedre fordøjelsen og forøge mæthedsfølelse. Desuden stimulerer teen mange af vores indre organer og sætter bevægelse i mave og tarm. Guldte er en del af afrikansk naturmedicin. Man indtager guldte til udrensning af krop og tarm.

LÆS MERE...

 

 


læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Naturelle.dk

Rå naturlig creme til mænd - shea butter - sheasmør

tirsdag den 22. august 2017 13.36.58 Europe/Budapest

Kære mænd

Hvis du leder efter en rå creme, der plejer og beskytter din hud og samtidig har en naturlig duft og ingen konservering og farvestof, så skal du bruge vores sheasmør. Vi tilbyder sheasmør i absolut højeste kvalitet på markedet. Sheasmør er en naturlig salve, som er blevet presset fra sheanødderne. Den er 100% naturlig uden andre tilsætningsprodukter. Du får en ren salve fra naturens hånd.

LÆS MERE...

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Naturelle.dk

Brug moringa til at passe på dit helbred og din skønhed

mandag den 21. august 2017 11.08.31 Europe/Budapest

Moringapulver er lavet af bladene fra oleiferabusken. Moringabusken producerer nogle fine trekantede blade. Bladene bliver transformeret til pulver, så man har den fine, mørkegrønne moringapulver. Moringapulver kan anvendes til alt fra madlavning til skønhedsmaske. Moringa har været kendt i Afrika i flere århundreder. I Afrika bruger man moringa til at helbrede sygdomme med. Den bliver også brugt til at komme i madretter og drikkevarer. Forskning bekræfter moringas enestående egenskaber. Moringa er en af de bedste superfoods, der findes på jorden. Den indeholder proteiner, vitaminer, mineraler, antioxidanter og har gode fedtstoffer, der gavner vores helbred. Blandt de mange vitaminer, moringa indeholder, er der de essentielle vitaminer som A, B1, B2, B3, B6 og C. Samtidig indeholder moringa mineralerne zink, calcium, jern, magnesium og fosfor. Moringa er rig på antioxidanterne kaempferol, caffeoylquinasyre, zeatin, quercetin, rutin, chlorogensyre og beta-sitosterol. Disse fantastiske antioxidanter man har fundet i moringa gør den til den absolut bedste superfood der findes.

LÆS MERE...


læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Naturelle.dk

Den daglige ansigtspleje med afrikansk sort sæbe

mandag den 7. august 2017 23.59.19 Europe/Budapest

Den daglige ansigtspleje med afrikansk sort sæbe. Din hud fortjener opmærksomhed, plejer og forkælelse hver eneste dag. Du kan nemme pleje din ansigtshud med afrikansk sort sæbe til ansigtspleje. Afrikansk sort sæbe indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller duftstoffer. Sæben er håndlavet og  100% naturprodukt, der plejer og heler huden med garanti.

Den indeholder gode ingredienser, der giver din hud et kæmpe boost af vitaminer, næring og beskyttelse.

Morgenrutine

1. Begynd med at fugte dit ansigt med lunken vand. Fugt herefter afrikansk sort sæbe til ansigtspleje, skum den op og massér  den grundigt ind på ansigt og hals. 

Skyl med lunken vand.

Dup blot ansigtet tørt med et håndklæde

2. Påfør toner

 Fordel derefter en dagcreme der passer til din hudtype, i ansigtet, på halsen og i nakken.

Hvis du bruger makeup, er det en god idé at vente fem minutter, inden du lægger den. På den måde får produktet tid til at trænge rigtigt ind i huden.

LÆS MERE...

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

Brug sheasmør til at pleje din babys sart hud

onsdag den 7. juni 2017 23.56.55 Europe/Budapest

Sheasmør er naturens gave til menneskeheden. Sheasmør stammer fra sheatræet, der vokser vildt på savannen i flere vest- og central afrikanske lande. Frugterne er 3-5 cm lange, og består af frugtkød og kerne. Sheasmør bliver presset fra frugtens kerne. De afrikanske folk har i flere århundreder anvendt kernerne og fedtstoffet til mad, medicin og hudmidler. Sheasmør er en 100% ren og naturlig vitamin A & E salve. Den er uden konserveringsmidler, parfumer eller tilsætningsstoffer. Sheasmør er naturens universalsalve til forebyggelse, da det danner en beskyttende film på hudoverfladen, der beskytter imod kulde, frost, blæst og barsk klima.

LÆS MERE...

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Naturelle.dk

Aromaterapi

fredag den 2. juni 2017 01.17.05 Europe/Budapest

Aromaterapi betyder behandling med aromatiske olier, som også kaldes for æteriske olier. Æteriske olier udvindes af planter, blomster, urter, blade, frugter, skaller, frø, bark eller rødder. Æteriske olier indeholder den koncentrerede del af en plante. 

I over 5000 år har aromaterapi været et troværdigt element blandt mange kulturer, der spænder vidt over hele kloden. Æteriske olier blev anvendt af gamle ægyptere under kirkelige ceremonier for at skabe harmoni og en velduftende atmosfære. Desuden anvendte de æteriske olier som antiseptiske midler. Nogle af de mest almindelige årsager til, at folk anvender aromaterapi omfatter lindring af smerte, forbedring af søvnkvaliteten, reducering af stress, overvindelse af symptomer på depression og til at berolige ømme led.

LÆS MERE...

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Naturelle.dk

1 til 10 af 19

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

  Naturelle.dk
  Listedvej 38, 3th
  2770 Kastrup
  Tlf. +45 71 992 170
  CVR nr.36783257
  Email: info@naturelle.dk