1 til 10 af 21

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side

Hvad er bentonit kaolin ler ?

mandag den 12. februar 2018 13.40.17 Europe/Budapest

Hvad er bentonit kaolin ler ?

 Bentonit kaolin ler er en  sammensætning af aske lavet af vulkaner og den findes i aflejringer i undergrunden. Det har en meget høj procent af kalk, hvilket gør, at det er meget sund for krop og hud. Det findes i flere varianter og farver, og smagen er anderledes afhængig af i hvilket land det er blevet udgravet.

Indfødte folkeslag over hele verden har kendt bentonit kaolin ler i tusindvis af år. Man anser bentonit kaolin ler som en naturlig kalk, der beskytter og heler kroppen.

Bentonit kaolin ler blev anvendt i generationer af det afrikanske folk til mange forskellige formål. Man bruger det både udvortes og indvortes. Bentonit ler bliver anvendt til at helbrede forskellige former for sygdomme, til skønhedspleje, og det bliver også  brugt til at lindre smerter og gener i kroppen. 

 LÆS MERE...

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Elisée Soglo

En mini-guide om æteriske olier

tirsdag den 30. januar 2018 14.26.55 Europe/Budapest

Der er  historiske beviser på, at brugen af  æteriske olier i gamle civilisationer i Kina, Indien, og Egypten går helt tilbage til 2000 f.Kr. I mange civilisationer rundt omkring i verden, kendte folk til værdien og virkningen af æteriske olier. I Ayurvedisk lægekunst (Ayurvedisk medicin er en traditionel lægekunst som udøves i Indien og på Sri Lanka)  anser man urter og aromaer som en vigtig del af helbredelsesfilosofien. Ayuveda (videnskab) har eksisteret i Indien i over 5000 år.  Ayuveda lægekunst påstår, at der ikke findes noget helbredende universalmiddel som egner sig til alle. I Ayurveda skal den enkelte behandles individuelt.

Den største og nyttige viden omkring æteriske olier kommer fra de gamle egyptere. De gamle egyptere havde viden omkring hvordan de kunne udvinde olierne fra de forskellige planter.  De lærte at destillere planterne. De havde også viden om de æteriske oliers helbredende egenskaber. Udover det brugte de gamle egyptere æteriske olier for at parfumere og rense  kroppen. De havde også en overbevisning om, at kroppen skal holdes ren og smuk hvis man ønsker at opnå en højere spiritualitet.

LÆS MERE...

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Elisée Soglo

Afrikansk sort sæbe renser krop & sjæl

tirsdag den 24. oktober 2017 11.36.46 Europe/Budapest

De gamle afrikanere opfatter afrikansk sort sæbe som en sæbe der både renser krop & sjæl.Afrikansk sort sæbe  udglatter rynker og afhjælper hudproblemer. Men i afrikansk naturmedicin opfatter man sæben som en speciel sæbe der ikke udelukkende renser og plejer huden, men også renser sjælen. Sort sæbe har derfor en stor plads i den afrikanske naturmedicin.

LÆS MERE...

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

Sådan bruger du afrikansk sort sæbe til kropspleje

onsdag den 11. oktober 2017 15.39.17 Europe/Budapest

Hvordan bruger du afrikansk sort sæbe til kropspleje?

 For at bruge afrikansk sort sæbe til kropspleje til at vaske dig selv med, skal du blot anvende en  almindelig vaskeklud, sæbe den ind og lade kluden glide op ad din krop. Du vasker blot din krop som du plejer. Efter du tørrer din krop af skal du smøre dig ind med kropscreme. Det er vigtigt, at du husker at smøre dig med kropscreme, da sæben virkelig renser huden i dybden. Din hud kan virke lidt tør hvis du ikke bruger kropscreme. Vi har forskellige varianter af body butter som er gode til at pleje kroppen. Hvis du ønsker endnu dybere rens af din hud , kan du bruge sæben med en afrikansk netsvamp. En afrikansk netsvamp fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen.

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

Billige, effektive, naturlige og økologiske varer fra Naturelle.dk

tirsdag den 29. august 2017 11.20.31 Europe/Budapest

Kan du lide naturlige, økologiske og effektive skønhedsprodukter? Helt uden konserveringsmidler, farvestoffer, parfumer eller andre tilsætningsstoffer? Så er du kommet til det rette sted. Naturelle.dk er en webshop som er sat i verden for at tilbyde absolut det bedste fra naturen til dig. Vi mener, at naturen er fyldt med skønne herligheder, derfor lægger det os til sinde, at finde det bedste fra naturen og tilbyde det til vores kunder.

Naturelle Black Soap til ansigtspleje, som er vores autentiske afrikanske sorte sæbe er et af de populæreste produkter på vores hjemmeside. Hvis du aldrig har hørt om Black Soap før, vil du helt sikkert spørge dig selv, hvad i alverden er nu det?

LÆS MERE...

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE ARTIKLER af Naturelle.dk

Naturelle Black Soap - Afrikansk sæbe til ansigts- og kropspleje

tirsdag den 29. august 2017 10.57.46 Europe/Budapest

Forkæl din ansigtshud og krop med Naturelle Black Soap.  Naturelle.dk tilbyder fantastiske Black Soaps til personlig pleje. Vores Black Soaps er blandt de bedste på markedet. Du kan købe Black Soaps fra vores hjemmeside i flere varianter. Vi har sæben i ansigts-, krop- og intimpleje.Der findes mange forskellige typer af Black Soap på markedet. Det du skal være opmærksom på er, at den autentiske afrikanske sorte sæbe har farven BRUN og ikke SORT selv om man kalder den Black Soap.

De sorte sæber på markedet som har farven sort er ikke de autentiske afrikanske sorte sæber.

LÆS MERE...

 

læs mere
1 Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE ARTIKLER af Naturelle.dk

Verdens bitreste te

tirsdag den 22. august 2017 14.02.02 Europe/Budapest

Verdens bitreste te

Verdens bitreste te er også kendt for at være energigivende, stimulere appetitten, forbedre fordøjelsen og forøge mæthedsfølelse. Desuden stimulerer teen mange af vores indre organer og sætter bevægelse i mave og tarm. Guldte er en del af afrikansk naturmedicin. Man indtager guldte til udrensning af krop og tarm.

LÆS MERE...

 

 


læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Naturelle.dk

Rå naturlig creme til mænd - shea butter - sheasmør

tirsdag den 22. august 2017 13.36.58 Europe/Budapest

Kære mænd

Hvis du leder efter en rå creme, der plejer og beskytter din hud og samtidig har en naturlig duft og ingen konservering og farvestof, så skal du bruge vores sheasmør. Vi tilbyder sheasmør i absolut højeste kvalitet på markedet. Sheasmør er en naturlig salve, som er blevet presset fra sheanødderne. Den er 100% naturlig uden andre tilsætningsprodukter. Du får en ren salve fra naturens hånd.

LÆS MERE...

læs mere
0 Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Naturelle.dk

Brug moringa til at passe på dit helbred og din skønhed

mandag den 21. august 2017 11.08.31 Europe/Budapest

Brug moringa til at passe på dit helbred og din skønhed

Moringapulver er lavet af bladene fra oleiferabusken. Moringabusken producerer nogle fine trekantede blade. Bladene bliver transformeret til pulver, så man har den fine, mørkegrønne moringapulver. Moringapulver kan anvendes til alt fra madlavning til skønhedsmaske. Moringa har været kendt i Afrika i flere århundreder. I Afrika bruger man moringa til at helbrede sygdomme med. Den bliver også brugt til at komme i madretter og drikkevarer. Forskning bekræfter moringas enestående egenskaber. Moringa er en af de bedste superfoods, der findes på jorden. Den indeholder proteiner, vitaminer, mineraler, antioxidanter og har gode fedtstoffer, der gavner vores helbred. Blandt de mange vitaminer, moringa indeholder, er der de essentielle vitaminer som A, B1, B2, B3, B6 og C. Samtidig indeholder moringa mineralerne zink, calcium, jern, magnesium og fosfor. Moringa er rig på antioxidanterne kaempferol, caffeoylquinasyre, zeatin, quercetin, rutin, chlorogensyre og beta-sitosterol. Disse fantastiske antioxidanter man har fundet i moringa gør den til den absolut bedste superfood der findes.

LÆS MERE...


læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i ARTIKLER af Naturelle.dk

Den daglige ansigtspleje med afrikansk sort sæbe

mandag den 7. august 2017 23.59.19 Europe/Budapest

Plej din ansigtshud med afrikansk sort sæbe

Den daglige ansigtspleje med afrikansk sort sæbe. Din hud fortjener opmærksomhed, plejer og forkælelse hver eneste dag. Du kan nemme pleje din ansigtshud med afrikansk sort sæbe til ansigtspleje. Afrikansk sort sæbe indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller duftstoffer. Sæben er håndlavet og  100% naturprodukt, der plejer og heler huden med garanti.

Den indeholder gode ingredienser, der giver din hud et kæmpe boost af vitaminer, næring og beskyttelse.

Morgenrutine

1. Begynd med at fugte dit ansigt med lunken vand. Fugt herefter afrikansk sort sæbe til ansigtspleje, skum den op og massér  den grundigt ind på ansigt og hals. 

Skyl med lunken vand.

Dup blot ansigtet tørt med et håndklæde

2. Påfør toner

 Fordel derefter en dagcreme der passer til din hudtype, i ansigtet, på halsen og i nakken.

Hvis du bruger makeup, er det en god idé at vente fem minutter, inden du lægger den. På den måde får produktet tid til at trænge rigtigt ind i huden.

LÆS MERE...

læs mere
Kommentarer | Offentliggjrot i BLACK SOAP/ SORT SÆBE af Naturelle.dk

1 til 10 af 21

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side

TILMELD VORES NYHESDBREV

KONTAKT OS

 • Naturelle.dk ApS
 • Listedvej 38
 • 2770 Kastrup
 • Tlf. +45 71 992 170
 • info@naturelle.dk
 • CVR-nummer: 38999990